Intel planuoja daugiau CULV serijos procesorių

Kiek ankščiau šį mėnesį Asus pristatė keletą UnLimited serijos nešiojamųjų, kurie bus pagrįsti naujuoju Intel CULV procesoriumi – Core 2 Duo SU7300. Tiesa, procesorius dirbs tokiu pat dažniu, kaip ir pirmtakas (1.3GHz), tačiau turės du branduolius.

Portalas DigiTimes, kuris remiasi šaltiniais nešiojamųjų gamintojų viduje, praneša, jog Intel ruošia dar daugiau CULV serijos procesorių, kurie pasirodys artėjantį ketvirtį. Naujieji procesoriai pakeis esamus bei ypač mobilius nešiojamuosius pavers dar našesniais įrenginiais.

Kaip pranešama, Core 2 Solo SU3000 serijos procesoriai bus pakeisti Core 2 Duo SU7000 serijos procesorių, tuo tarpu Pentium SU2700 procesorių pakeis Core 2 Duo SU4000 serijos centriniai procesoriai. Intel turėtų nenutraukti Celeron 700 serijos lustų, kaip 723, gamybos, tačiau pristatys dviejų branduolių Celeron SU3000 procesorius.

Nutekėjęs Intel kainoraštis rodo, kad lustų gamintojas jau dabar pardavinėja vieną iš dviejų branduolių CULV Celeron procesorių SU2300, kuris dirba 1.2GHz dažniu ir kainuoja 134 JAV dolerius. DigiTimes nekalba apie šio procesoriaus likimą, tad neaišku, kaip persipins šio, ir Celeron SU3000 keliai. Aišku tik tiek, jog viskas paaiškės kitą ketvirtį, o Intel ruošiasi tvirtai žengti į ypač mobilių nešiojamųjų rinką.

1 Komentaras

  1. complexxL9 parašė:

    culv? cia kazkokie ultra low voltage? o ka C reiskia? ^^

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.