Naujos Intel pakuotės su patobulintu procesorių žymėjimu

Dar birželio mėnesį Intel buvo pristačius naują pakuočių dizainą savo procesoriams žymėti. Šiek tiek pasikeitė pats dėžutės dizainas, tačiau pagrindinė naujovė buvo apvaliais kampais stačiakampis, kuris informavo apie procesoriaus architektūrą, šeimą, kuriai jis priklauso bei aišku patį gamintoją (t.y. Intel).

Intel pristačius keletą Core i7 modelių, kurie skirti LGA-1156 lizdui, o ne įprastiniam LGA-1366, visuomenėje kilo nepasitenkinimas, mat toks žymėjimas glumina būsimus Intel vartotojus bei tuos, kurie ketina atnaujinti sistemą.

Intel sureagavo į šią visuomenės pastabą ir nusprendė kiek atnaujinti dėžučių dizainą. Nuo šiol dešiniajame Intel procesorių pakuočių kampe bus ženkliukas, kuris informuos vartotoją apie tikslų procesoriaus modelį bei lizdą, kuriam pastarasis yra skirtas.

Štai kaip atrodys galutinis Intel pakuočių dizainas (kairioji dėžutė).


12 Komentarai

  1. Ramizzzzzz parašė:

    visai nieko 🙂

  2. crooked parašė:

    tokia didele deze procesoriui? netaupo popieriaus 🙂

  3. Jordan parašė:

    Jo… Deze tikrai didoka 🙂 Gal koks OC nanualas idetas i vidu? 😀

  4. crooked parašė:

    na nabent cia su ausintuvu iskart, bet vistiek deze perdidele

  5. BigMan parašė:

    cia yra su ausintuvu…. pas mane ir tokia buvo, intel ausintuvas kaip karve 😀

  6. Fostil parašė:

    \\\"intel ausintuvas kaip karve\\\" bet naudos vistiek is jo 0…

    Beje, o kur ju zvaigzdutes? Juk kazkada cia skelbe, kad skirstys cpu dar i 5 zvaigzduciu sistema.

  7. BigMan parašė:

    nu isiskaityk i naujiena,, gi raso kad tada zmones prase detaliau butu aprasymas, ir zvaigzdutes nurase 🙂

  8. Wyshniukas parašė:

    Perki OEM procesorių ir gauni \"super duper\" mažą dėžutę su saugiai įstatyu procesorium, vis tiek aušintuvą nestandartinį iš karto perki. Šiaip, tos dėžutės tik atrodo labai didelės, visualinė apgaulė manyčiau.

  9. nugat parašė:

    Gerai kad vaistų nepardavinėja Intel… 😉

  10. hd797pg2810s parašė:

    Fostil ir Wyshniukas, kodel rasot, kad naudos nulis ir perki iskart nauja. Kai kam pakanka ir stockinio ausintuvo. Pas mane stockinis ausintuvas, cpu sukasi ant 3.16GHz (2.66GHz orig.) ir nematau jokios bedos, sukasi taip jau pusmeti. Didzioji dalis vartotoju nesiruosia OC\’inti ar taip OC\’inti, kad reiktu papaildomai ir ausintuvo galingo.

  11. Creative64x2 parašė:

    Nebūtinai perka nestandartinį aušintuvą, kad turbint.
    Pvz aš pirkau kad mažiau garso skleistų bei ilgiau tarnautų CPU nors turbint kol kas visai nesiruošiu. Juk garantija prarasiu procesoriaus OC darydams

  12. Wyshniukas parašė:

    Sakykim taip, kas perka Retail ar OEM procesorių, yra šiek tiek labiau išmanantis apie technologijas negu tas kuris perka surinktą dėžę. Aš nesakau kad visi tokie, bet tiesiog tai mano asmeninė nuomonė. Aš pats kai pradėjau surinkinėti kompiuterius, tai visada į tylą orentavausi, o toliau jau sekė didesni aušintuvai OC\’ui, bet vis orentuojuos į tylą ir geriausią oro aušinimą. Šios pakuotės privalumas, Retail pavadinimas ir Intel garantija, ko negauni su OEM ir reikia kreiptis tada kur pirkai CPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.