„iPhone X“ filmavimas palygintas su profesionalia kamera

Telefonai gauna vis geresnes ir geresnes filmavimo bei nuotraukų darymo technologijas, tad nenuostabu, kad naujausias „iPhone X“ gali daryti dar geresnes nuotraukas ir filmuoti geresnius video.

„Fstoppers“ nusprendė patikrinti kaip „iPhone X“ filmavimo kokybė atrodo lyginant su profesionalia  „Panasonic GH5“ kamera. Nežinia ar nustebsite, bet naujasis „iPhone“ gali daryti labai kokybiškus video 4K raiška, jam tik reikia pakankamai šviesos.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    nu va Iphone dar labiau praples rinka. Pirks visi vblogeriai is Youtube ir Holivudas 😀

  2. Minde parašė:

    vertimas: pacioje stipriausioje „puseje“ smartphone filmavimas prilygsta silpnose kameriu filmavimo „pusese“ kartu pasitelkus vaizdo kadru fotoshopinima.

    Paprastam useriui tai gerai. Bet kadangi turim pankankamai gera fotika, tai nera ka ir lygini, tiek filmavimu ir fotografavimu.

    P.s turiu ir 4k (nemegsto sio 4k minejimo) atseit nebloga filmavimo kamera, irgi panasonic, tai man jos vienintelis pliusas geras vaizdo stabilizavimas. Siaip panasonicai kaip kameros man nepatinka.

  3. IFeelYou parašė:

    Šiaip reikia pripažinti kad video kokybė prie tinkamo apšvietimo įspūdinga, ir telefone 4K and 60 FPS yra neįtikėtinai daug, tačiau… vaizdo stabilizavimas mano nuomone labai prastas, todėl vietoje GoPro deja nepanaudosi, net ir su specialiais tvirtinimais. Zoom’as praktiškai neegzistuojantis, o bent kiek tamsesnėje aplinkoje filmuoti apskritai neįmanoma. Tas pats ir su fotografavimu. Prietemoje su smartfonu darytos nuotraukos bent jau kol kas yra klaikios.

  4. killmer parašė:

    Iphone kontrastas žiauriai atsilieka, spalvos ir ne kažką… Taip kad toli šviečia iki prof. foto/video technikos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.