„iPhone X“ naudotojai negali iš karto atsiliepti kai skambinama

„iPhone X“ telefonai turi labai keistą problemą. Su ja susiduria didelis kiekis šių telefonų naudotojų. Nepadeda net gamyklinių parametrų atstatymas ar atnaujinimas į naujausią „iOS“ operacinę sistemą.  Tiesa, po šių veiksmų telefonas kai kuriems pradeda veikti tinkamai, bet tik laikinai.

Problema pasireiškia labai paprastai. Kai kas nors skambina, „iPhone X“ telefonas pirma pradeda groti melodiją, bet ekraną įjungia tik po kelių sekundžių. Iki tol, kol ekranas neįjungiamas naudotojas niekaip negali atsiliepti. Tai nėra pasaulio pabaigos verta problema, bet pripažinkime, labai erzinanti. „Apple“ pranešė, kad jau ieško būdų kaip visa tai išspręsti.

11 Komentarai

  1. Gnytasis parašė:

    Papraščiau tariant užlagina telefonas 😀

  2. svabas parašė:

    o ko jam iškart kiekvienam atsiliept, juk tai išmaniųjų karalius ir šeimininkas jo garbus ir labai užsiėmęs žmogus

  3. Minde parašė:

    sitoje vietoje keista, kaip nesugeba base funkciju normaliai istestuoti

  4. G@m3r1s parašė:

    Š mala kaip visada 🙂

  5. newdiamond parašė:

    manau, kad useriai nenaudoja kokios nors special Apple instrukcijos…dabar Apple NEMOKAMAI ja isdalins su RGB apsvietimu ir visi bus patenkinti 🙂

  6. IFeelYou parašė:

    O šiaip tai tokie dalykai tikrai menkina įvaizdį ir sudaro nekokį įspūdį. Prie amžiną atilsį Jobso tokių dalykų nebuvo, nes buvo Quality Control. Jis tokio aplaidumo nepreleistų, o jį padariusį – atleistų. O Tim Cook… minkštaširdis.

    • Minde parašė:

      arba zinojo, tik galvoju greitai istaisys su updeitu. Gal problema gavosi rimtesne nei mane ir neina taip greitai updeito suvesti.

      • IFeelYou parašė:

        Tai aš apie tą ir kalbu – žinojo. Tai kur čia quality control jeigu žinai kad blogai ir praleidi? Jobsas būtų pamatęs būtų per 10 min. atsakingą žmogų atleidęs.
        Aš Apple pirkdavau vien dėl Quality control, nes tokie dalykai kaip klaidos būdavo absoliuti retenybė. Nuo 6 iPhono prasidėjo nesąmonės – tai tas, tai anas. Tuoj androidus prisivys.

  7. M134 parašė:

    Taigi pirma reikia sujungti su serveriais kad įrašinėtų viską tam tikrai vyriausybei 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.