Išpjovos atkeliaus ir į „Samsung“ telefonus

Bloga žinia tiems, kam nepatinka išpjovos telefonuose, nes „Samsung“ irgi pasiduoda ir būsimuose telefonuose pradės naudoti tokį dizaino sprendimą.

Kūrėjų konferencijoje „Samsung“ atskleidė, kaip galėtų atrodyti išpjovos jų telefonuose: pateikti trys variantai, kurie turėtų būti naudojami įrenginiuose jau artimiausiu metu. Iš nuotraukos matome, kad viena išpjovos versija primena U raidę, kita panaši į V raidę, o paskutinis variantas yra kaip O raidė. Labai keista, kad O raidės išpjova yra šone, tai veikiausiai išpjova, skirta priekinei kamerai, bet kaip toks dizaino sprendimas atrodytų realybėje ir ar kam nors patiktų yra tikrai didelis klausimas.

Gera žinia iš šios nuotraukos tik viena, kad paskutinis pateiktas variantas neturi jokios išpjovos, būtent taip turbūt norėtų daugelis. Bus tikrai įdomu pamatyti, kokį sprendimą „Samsung“ pateiks būsimuose „Galaxy S10“ telefonuose. Labiausiai tikėtina, kad dabar pamatysime U arba V išpjovas, o gal kiek vėliau išpjovų bus visai atsisakoma, kaip rodo paskutinė versija pateiktoje nuotraukoje.

8 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Iš kart prisiminiau Samsung reklamas pašiepiančias iPhone X išpjovą… 😀

  2. newdiamond parašė:

    jo…dabar visas pasaulis sukandes ir nekvepuojantis stebi, kada gi bus galima gyventi be notch…kas tai padarys pirmas, susikraus pasakiskus turtus, nes tada zmones dirbs nasiau, atradimai pasipils kaip is gausybes rago :D, ekonomikos saus i virsus, minimum dvi nobelio premijos (viena uz taika)
    Jetau kad tik pasisektu kazkam….koks butu saunus gyvenimas be notch…juk tiek nedaug mirtingijie prasome…jau zmones nori pasikeisti savo senukus S9 ir Apple X 😀

  3. neblogai parašė:

    Dar yra variantas dėti kamerą apačioje po ekranu, nutaikant taip, kad filmuotų smakrą.

  4. Daemon parašė:

    Galėtų būt visai be tos kameros prieky dėl manęs 🙂

    • pasimetes parašė:

      Bet tai kaip riekės self’ius daryti? Čia vienintelis dalykas dėl ko reikalingas telefonas. 😀
      Priority:
      1. Selfiai
      2. Galinė kamera
      3. Instagram (internetas)


      70. Skambinimas arba žinutės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.