Išplėskite akiratį su AOC daugiaekranių aplinkų idėjomis


Amsterdamas, 2018 m. gruodžio 17 d. – monitorių bendrovė AOC siūlo platų monitorių pasirinkimą įvairiems poreikiams. Dauguma jų puikiai tinka naudotojams, siekiantiems maksimalaus našumo, ar labiausiai įtraukiančio potyrio, žaidžiant daugiaekranėse aplinkose. AOC pateikia kelias paprastas idėjas skirtingiems naudotojams, nuo žaidėjų iki specialistų, kaip padidinti efektyvumą darbe ar pagerinti žaidimo patirtį ir patobulinti žaidimams skirtas aplinkas. Daugelis šiuolaikinių vaizdo plokščių palaiko daugiau, nei tris ekrano išvestis, o tai leidžia lengviau, nei bet kada, kurti daugiaekranes aplinkas. Sužinokite, kas yra įmanoma:  

Maksimali HDR 144 Hz žaidimų aplinka puikiai tinka tiesioginiam srautui

1  – „AOC G2590PX“ monitorius, statmenai pastatytas šalia „AG322QC4″ monitoriaus, kuria aplinką, skirtą 144 Hz dažnio žaidimams be ribų 

Šioje įspūdingoje aplinkoje pagrindinis monitorius yra didingas 31.5 colių (80.01 cm) lenktas „AOC AGON AG322QC4 žaidimų monitorius, kuris turi 2560×1440 skiriamąją gebą, 144 Hz atnaujinimo dažnį ir 4 ms atsako laiką, ir puikiai tinka vieno ar kelių žaidėjų veiksmo, realaus laiko strategijų (RTS) ir kovos žaidimams. Monitorius taip pat gali būti pritaikomas HDR turiniui, naudojant „VESA DisplayHDR 400″, o jo vidinis kontrasto santykis yra 3000:1, todėl žaidėjai gali mėgautis naujausiais ambicingos HDR grafikos žaidimais ir filmais patogiame ir dideliame ekrane.

Šis nuostabus monitorius gali būti pastatytas šalia vertikaliai orientuoto 24.5 colių (62.2 cm) „G2590PX“ monitoriaus iš kairės ar dešinės, o tai ypač naudinga tiesioginio srauto kūrėjams „Twitch“ ar „YouTube“ tinkluose, nes žaidėjai gali naudotis vienu iš monitorių, kaip antriniu informacijos ekranu, kuriame lengvai galima matyti tiesioginį pokalbį internetu ar bendrauti tarpusavyje.

Horizontalioje padėtyje esantis „G2590PX“ monitorius puikiai tinka pirmojo asmens šaudyklių (FPS) žaidėjams. Šis galingas žaidimų monitorius turi 144 Hz atnaujinimo dažnį ir 1 ms atsako laiką. „G2590PX“ monitorius turi „AMD FreeSync“ technologiją, o „AG322QC4″ monitorius palaiko „AMD FreeSync 2″, todėl žaidėjams patinka žaisti, naudojant abu monitorius, nes vaizdas neplyšinėja ir netrūkčioja.

Norintiems žaisti „YouTube“ naudotojams skirta vaizdų eiliškumo rodiklio (sekvencerio) laiko juostoje aplinka  

2  – plačiaekranis AG352UCG6 monitorius, skirtas vaizdų laiko juostai, o AG271QG – vaizdo peržiūrai pagrindiniame ekrane

Lenktas „AOC AGON AG352UCG6 yra žvėriškai galingas 35 colių (88.98 cm) dydžio žaidimų monitorius, turintis 3440×1440 „UWQHD“ skiriamąją gebą, 21:9 vaizdo santykį, „Nvidia G-SYNC“ palaikymą, 120 Hz atnaujinimo dažnį ir VA ekrano panelę, skirtą įspūdingam 2500:1 kontrasto santykiui. Tai yra ir našumą didinantis, ir žaidimams skirtas monitorius.

Kadangi vaizdo įrašų gamintojai dažnai naudoja laiko juosta paremtą programinę įrangą, jiems būtina turėti kaip įmanoma platesnį langą, kuriame aprėptų visą projekto laiko juostą vienu žvilgsniu. Plačiaekranis „AG352UCG6″ monitorius yra tobulas variantas šiam atvejui. Naudotojai gali papildyti šį monitorių kitu 27 colių (68.59 cm)„WQHD“ (2560×1440 pikselių) raiškos IPS ekrano „AOC AGON AG271QG monitoriumi, užtikrinančiu puikų spalvų tikslumą ir turinčiu „VESA“ laikiklio tvirtinimo galimybę. Naudotojai gali naudoti „AG271QG“ monitorių tiek horizontalioje, tiek vertikalioje padėtyje, „AG352UCG6″ monitoriaus kairėje, dešinėje arba viršuje, priklausomai nuo pageidaujamo naudojimo atvejo.

Maksimaliam pasinėrimui į simuliacinius žaidimus skirti trys „C24G1″ monitoriai

3  – 3 lenkti C24G1 monitoriai, skirti įtraukiančiai simuliacinei patirčiai

Jau savaime vienas žaidimų monitorius iš AOC naujosios „G1″ serijos, tarkime 24 colių (59.9 cm) „C24G1″ modelis, yra įtraukiantis dėl agresyvaus 1500R išlinkio, o horizontaliai šalia vienas kito sustačius tris šiuos monitorius, vaizdas padengia visą naudotojo periferinį regėjimą. 144 Hz atnaujinimo dažnis, „FreeSync“ ir 1 ms MPRT garantuoja sklandžią žaidimo patirtį. Žaidėjai gali beveik vientisai sujungti tris „C24G1″ monitorius vienas šalia kito dėl jų dizaino, kuris trijose ekrano pusėse neturi rėmelio, ir dėl visiškai reguliuojamų stovų.

Toks monitorių išdėstymas daugiausiai tinka gilaus įsitraukimo žaidimų, pvz. skrydžių ir lenktynių simuliatorių, aistruoliams, kad jie, patogiai būdami namuose, galėtų atkurti piloto kabiną.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.