Jau parduota virš puse milijono Apple iPad įrenginių

Kaip žinia, JAV praėjusį šeštadienį prasidėjo gerai žinomos kompanijos Apple planšeto iPad prekyba. Kaip pranešama, vien per pirmąją dieną, suskaičiavus išankstinius užsakymus ir parduotus įrenginius, šių skaičius viršijo 300 tūkstančių vienetų.

Taip pat, kaip rašo neoficialūs šaltiniai, sekmadienį buvo parduota dar virš 200 tūkstančių Apple iPad planšeto vienetų, tad per pirmąsias dvi starto dienas kompanija sugebėjo parduoti daugiau kaip puse milijono šių įrenginių. Tai yra visai neblogi skaičiai atsižvelgus į tai, kad produktas kol kas parduodamas tik JAV, o kitur pasirodys balandžio pabaigoje.

Taipogi gali būti tokių vartotojų, kurie lauks Apple iPad 3G versijos, kuri, kaip ir produkto pardavimų startas kituose regionuose, prasidės balandžio pabaigoje. Kalbant apie Europos rinką, tikslių duomenų vis dar nėra – nei kada tiksliai Apple iPad čia startuos, nei kiek kainuos, nors, be abejonės, galime tikėtis akivaizdžiai didesnių kainų.

1 Komentaras

  1. Fostil parašė:

    Bravo puse milijono durniu jau yra! Neisivaizduoju kas idijotiskiau gali but uz multimedijos prietaisa be multitaskingo ir USB. As vien ant i8910 neapsienu be keliu programu paleistu vienu metu, o cia kaip durnius turiu rinktis 1 dalyka ka noriu daryti su juo…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.