JAV vaizdo plokštę už padorią kainą nusipirkti įmanoma

Dabar stebime neregėtas vaizdo plokščių kainas, kurios neretai yra net dvigubos nei gamintojai rekomenduoja. Nepradėsime rodyti pirštais, kas užsideda šiuos nesveikus antkainius, nes paprasčiausiai ir nežinome. Ką galime pasakyti, kad Europos pardavėjai tikrai galėtų pasimokyti iš JAV didžiųjų tinklų.

„Micro Center“ siūlo paprastą būdą nusipirkti vaizdo plokščių už gamintojų rekomenduojamą kainą. Norint tai padaryti, tereikia pirkti visus kitus esminius kompiuterio komponentus: procesorių, RAM, pagrindinę plokštę ir maitinimo bloką. Tokiu būdų žaidėjai gali nusipirkti tai ko jiems reikia už protingą kainą. Tokia schema nepalanki kasėjams, nes jie galėtų pretenduoti nebent į kelias vaizdo plokštes. Kitas Šiaurės Amerikos pardavėjas, „Best Buy“ irgi siūlo vaizdo plokščių už rekomenduojamas ar arti to kainas. Šis prekybos milžinas pirkėjams papildomų sąlygų nekelia.

Pamačius kas dedasi už Atlanto, kyla natūralus klausimas, kas gi yra tie gobšuoliai, kurie sukelia kainas Europoje? Gamintojai, tiekėjai ar pardavėjai?

4 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Žinant pardavimų procesą ir tai, kad žemiau savikainos parduoti negalima, apjungti produktų be gamybinio proceso registravimo taip pat. Taigi Jeigu prekybcentris tą pačią VGA gali parduoti ir pigiau, jei tik to nori, vadinasi VGA pirkta pigiai ir yra iš ko mažinti kainą (antkainis galutinio šopo pusėje). Vadinasi galutinis pardavėjas pvz. mūsų skytechai, 1A ir kt. yra žvėrys be sąžinės, nebent, kaip jau esu minėjęs, perka iš Amazon patys 🙂

  2. Gnytasis parašė:

    Dabar svarbiau pinigai, o gal paskui klientas. Šitoks būmas tai kaip neužsidirbus 🙂 gali būt ir tarpininkų įtaka kainoje tokioj Lietuvoj.

  3. Jonasss parašė:

    Ar prelegentas žiūrėjo bestbuy tinklapį? Ten prie visų normalių GTX 1070 parašyta „sold out“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.