Jubiliejiniams „Pentium“ procesoriams prognozuojami ypač intensyvūs pardavimai

Birželio antrąją pristatomas „Haswell“ architektūros „Pentium“ serijos procesorius apjungs du fizinius branduolius ir atrakintą daugiklį. Prieš keletą metų „Intel“ žemyninėje Kinijoje jau bandė pasiūlyti biudžetinės klasės spartintojams skirtus procesorius ir taip apsižiūrėti galimą tokio tipo produkto sėkmę rinkoje. Šįkart viskas vyks daug masiškiau.

Atrakintų „Pentium“ procesorių išleidimas neatsitiktinai sutampa su „Pentium“ prekinio ženklo gyvavimo jubiliejumi, kuris šią vasarą pasieks dvidešimtmetį. Šiuo metu neturėdama nieko išties pigaus spartinimo mėgėjams „Intel“ ketina paleisti jubiliejinius Pentium stipriai neperžengiant 100 JAV dolerių sumos, ir tuo pačiu susilyginant su AMD: abi kompanijos siūlys biudžetinius procesorius, kuriuos galima be kėblumų spartinti.

Paskutiniais metais dariusi kone viską, kad biudžetinė susidomėjusių klasė negautų lengvai spartinamų produktų „Intel“ netikėtai persigalvoja. Kaip sutinkamas toks netikėtas žingsnis? Jau dabar galvojama, kad masiškai prieinami naujieji „Pentium“ bus velniškai populiarūs.

3 Komentarai

  1. Ndx parašė:

    Nesamone Kokio velnio rinktis motina uz 350Lt ir procą už 350Lt?

    Geriau rinktis keturbranduolį i5 už 550lt + motiną už 150 litų, kadangi spartintas pentiumas tikrai nepralenks i5, o kaina gaunasi ta pati, neskaitant kad spartinant reikės geresnio aušintuvo.

    Kol intelis nelegalizuos overclockinimo visose motininesė, tol nieko gero nebus

  2. Jordan parašė:

    Cia labiau sportinis interesas 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.