Kai kurie ASUS „ProArt“ monitoriai gauna penkių metų trukmės garantiją

Kompanijos ASUS buvo pranešta, kad PA ir PQ serijos monitorių, kurie priklauso „ProArt“ šeimai, garantinis terminas buvo išplėstas iki penkių metų. Tiesa, yra sąlyga, jog monitorius turėjo būti įsigytas Europoje, Viduriniuose Rytuose arba Afrikos regione. „ProArt“ monitoriai yra skirti tiems, kurie užsiima profesionaliu video, 3D turinio kūrimu ar fotografijos redagavimu. ASUS taip pat bando įvesti naują DisplayHDR 1.1 sertifikatą, kuris tik ką buvo įformintas VESA asociacijos. Šį standartą turėsiantys monitoriai pasižymės mini-LED zonų pašvietimu, HDR10, HLG HDR, turės OLED matricą ir ASUS Smart HDR technologiją išvien su Dolby Vision.

Į prailgintą garantiją pretenduoja ne tik tie „ProArt“ monitoriai, kurie buvo įsigyti po gegužės 5 dienos, bet ir tie, kurių pagaminimo data naujesnė nei 2020 metų sausio 1 diena. Abejais atvejais garantijos prailginimui būtina produkto registracija.

2 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Mačiau Dell monitorius skytech’e irgi galima nusipirkti su 5 m. garantija. Kainuoja keliolika eurų daugiau, nei įprastai, tai tikrai geras dylas

  2. BC00 parašė:

    Taip, visai geras dalykas tokia pasirinkimo laisvė. Tas ilgesnės garantijos antkainis nėra fiksuotas, brangesni Alienware modeliai ir 20+ € pabrangsta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.