Kas prieš 7 metus būtų pirkęs „Bitcoin“ – tas dabar būtų milijonierius

Jei prieš 7 metus būtumėte pagalvojęs už 100 JAV dolerių nusipirkti skaitmeninės valiutos „Bitcoin“, kuri tada kainavo vos 0.003 centų už vienetą, dabar būtume multi milijonierius . Tai yra dėl to, kad „Bitcoin“ pasiekė naujas vertės aukštumas ir beveik priartėjo prie 2200 JAV dolerių kainos už vienetą. Taigi jei, kažkada mus būtų aplankiusi apvaizda dabar sėdėtume ant 72.9 mln. JAV dolerių krūvos.

Šį pirmadienį buvo septynių metų „Bitcoin“ sukaktuvės. Prieš septynis metus pirmą kartą buvo atlikta šios valiutos transakcija. Tada už 10.000 „Bitcoin“ buvo įsigytos dvi „Papa John‘s“ picos. Šį pirmadienį vieno „Bitcoin“ vertė  pakilo iki neregėtos aukštumos – 2.185,89 USD. Už 10.000 „Bitcoin“ dabar lengvai įsigytumėte daugiau picerijų nei prieš 7 metus picų.


6 Komentarai

  1. Erne parašė:

    nebutinai bitcoin ir kitos valiutos irgi gerai uzkilo pvz: ETH buvo dar neperseniausiai apie 10 usd, uz vieneta dabar netoli 200 usd, cia isvis bomba ir cia keliu menesiu begyje tik.

  2. SarzzeR parašė:

    Kažkas ir užsidirbo daug pinigų. Čia vienaip ar kitaip – loterija. Kai kam pasiseka, o kai kam ne.

  3. lampaq parašė:

    Pamenu studento laikais barake „hashint“ bandžiau buvau prisukęs per 4 ar 5 mėn beveik 1 bitcoiną, bet po to tipo nulaužė ar apvogė ta saitą ir nieko nebeliko 😀

  4. DasMachine parašė:

    Hehe. Graziai skamba. Man butu pakake investuot 10k€ i nvidia pries metus.

  5. newdiamond parašė:

    investuoja tie kas turi info…pries musi…poslie boja kulakami ni mashut 🙂

  6. IFeelYou parašė:

    Na aš asmeniškai 2014 metais jau tiek „prisimininau“ Bitcoinų su 10x R9 290X kad iki dabar užtenka pirkinėtis visokioms GTX 980Ti 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.