Lapkritį parduotas rekordinis Xbox 360 kiekis

Microsoft turėtų labai didžiuotis savo pasiektu rezultatu. NPD Group pranešė, kad per lapkričio mėnesį buvo parduota net 1.37 milijono Xbox 360 žaidimų kompiuterių. Vieninteliai Microsoft gali pasigirti tokiu įspūdingu pardavimų padidėjimu – net 42 procentais.

Kaikurie šaltiniai teigia, kad Microsoft pasiektam rezultatui labai pagelbėjo Call of Duty: Black Ops žaidimas, išleistas šiai konsolei. Tačiau parduoti tiek daug konsolių turbūt labiausiai padėjo Xbox 360 priedo Kinect išleidimas.

Manoma. kad patys Microsoft nesitikėjo tokio didelio Xbox360 populiarumo, nes, pasak nepriklausomų platintojų, šį švenčių sezoną gali būti žymiai sunkiau nusipirkti Microsoft konsolę. Jų gali tiesiog pritrūkti.

9 Komentarai

  1. BuGeris parašė:

    Matyt žmonėm patinka su 30 fps lagintis.

  2. ZigZag parašė:

    Na jei taip būtų, nemanau, kad tiek perkančių būtų.

  3. pushaz parašė:

    zigzag – kaip matai yra,dar pliusas reklama,dar pliusas x360 atrisamas (netgi \"naujas\" slim)
    kad perka,tai nebutinai reiskia gera..reklama galingas irankis siais laikais,ypac kai tai liecia M$ 😉
    kinect tai fail\’as konkretus – padarai judesi,lauki sekunde kol jis atsikartos ekrane – cia tipiskas irankis amerikonams,pritraukti pirkejus ir prailginti x360 gyvavima
    geriausias kinect panaudojimas – xxx,ka jau ir padare scene chakeriai 😀

  4. Pasisiauses parašė:

    pushaz,
    man tai įdomu kas yra tikrieji reklamos aukos:
    ar tie, kurie vieną kartą sumokėję konsolę laimingai sau žaidžia naujausius žaidimus ir vargo nemato…

    ar tie, kurie kaip kokie bukagalviai paklusniai atidaro savo piniginę, kai naujausias žadimas pasako \"fuck you, nusipirk geresnę vaizdo plokšę ir RAM\" 🙂

  5. BuGeris parašė:

    Pasisiauses, kiek moki tokią ir kokybę gauni, ant visų xboxu ir PS3 yra 30 kadrų per sekundę riba, tai reiškia, kad daugiau 30 kadrų per sekundę nematysi. Čia tiem kurie sako, kad nemato skirtumo tarp 30 ir 60 fps http://www.boallen.com/fps-compare.html
    Su flashinta console internete nepažaisi, tenka visus norimus žaidimus isigyti, + dar metiniai mokesčiai xboxu.

    O kas dėl atnaujinimo tai karta į penkerius metus VGA pasikeisti nėra sunku, tuo labiau dar šeis laikais, kai su papraščiausia GF8800 ar kaip ten dauguma žaidimų be problemų žaidi.
    Kitas klausimas ar ta consolė ištems bent 5 metus nenumirus ?

  6. Pasisiauses parašė:

    oo taip… kad tik to ir užtektų… kas penkis metus VGA pasikeist… 😀
    gal nereikia per daug fantazuoti? 🙂
    PC yra geras dalykas tik keliems dalykams – šaudyklėms, MMORPG ir strategijai. Viskam kitam konsolės nepralenkiamos 🙂

    PS. Toli gražu ne visi konsolių žaidimai naudoja 30 fps, taigi prašom neiškraipyti faktų 🙂

  7. Astral parašė:

    >BuGeris

    Na as asmeniskai irgi nematau skirtumo tarp 30 ir 60fps.
    Lauztu zaidimu ir ant PC internete nepazaisi. O gal moki paleisti lauzta WoW ar ta pati CSS? Lauzti serveriai nesiskaito, nes tai toks pat mazochizmas kaip ir konsoles lauzymas ir tikejimasis kad nepagaus 🙂
    Sakai konsole numirs per 5 metus? Tvarkoj, per 4-5 metus susitaupysiu kaip nors 700lt ir nusipirksiu kita. Per ta pati laika i PC sukisi bent 2-3 kartus didesne suma 😉

    Viska susumavus: jei zaisi online, tai tiek ant PC tiek ant konsoles reikes moket pinigus uz legaluma. Tai jei moket reikia ir ten ir ten, tai ar ne geriau nusipirkt deze uz 800lt ir pamirst upgrade\’us ateinantiems 4 metams? 🙂

  8. BuGeris parašė:

    Astral, jai nematai skirtumo, pažiūrėk, tą linką kur numečiau, aš tai ant visų žaidimų pasetebiu, net galva skaudėt pradeda jai trūksta fps.
    Tarkim, kad ir Transofmers:War for Cybertron ar kaip jis ten, žaidžiau su 30 fps ir paskuj isimečiau fps unlockerį, iškart kitas žaidimas.
    Laušto css ir topačio tf2 ar wow servų yra pilna, bet jai nori žaisti be problemų isigyji legalų, keli litai tekainuoja. Su Wow kita kalba, kas mėnesį pinigus mokėt už tai, kad žaidi yra visiška nesamonė. O consolę jai viena kart nufleshini tai apie online išvis gali pamiršt (pataisykit jai klystu)
    Kitas dalykas, su console žaist FPS yra pasityčiojimas iš FPS, taipat gali pamiršt ir visus RTS kaip Star Craft, lol, ir t.t
    Kas dėl pinigų, tai su 3 metų senumo E8400 ir 4850 be problemų viska žaidi ir dar kelis metus į prieki žaisi.
    Dar kitas dalykas, tas pats žaidimas ant PC atrodo žymiai geriau nei ant consolės, nes consolių galimybės yra labai ribotos, na tas aiškų priklauso ir nuo kūrėjų.
    Per pastaruosius metus vienas geras žaidimas nuportintas nuo consolių buvo Darkasaidesrs, visa kita tai tik pinigų kalimas, kaip visokie cod, kaip straipsnyje šitam ir rašė, kad cod padėjo padidinti consolių pardavimus.
    Su tuopaciu pc gali ir daug darbų nuveikt, ne tik žaist. Mes tai su draugais pastoviai TS sėdim, nors jai ir skirtingus žaidimus žaidžiam.
    Čia jau kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, ką naudot PC ar console, kiekvienam skirtingi poreikiai ir skirtingos vertybės.

  9. Astral parašė:

    Na taip, vieni zmones mato ta skirtuma tarp 30 ir 60, kiti ne. Panasu kad as tarp tu, kurie to nemato/nepastebi.
    Online zaist kiek zinau galima nusiflashinus, nors pats niekad nebuvau online zaidimu megejes, tai tiesa sakant niekad ir nebandziau zaist.
    Na FPS pirma savaite buvo keista zaist, dabar ipratau, ir jokio diskomforto nejauciu. Kiek girdejau yra priedai, kurie leidzia pajungt pele ir klava. Bet velgi, jei yra tam poreikis 🙂
    RTS irgi kazkaip nebuvau didelis gerbejas. CIV serija va tik zaidziu, bet tam uztenka eilinio laptop be ipatingu galiu.

    Jei ne paslaptis, tai kiek palikai uz savo PC?
    Man pvz visa zaidimu sistemos kaina buvo mazdaug tokia: xbox – ~800lt, 26\" telikas (pirktas seniai) ~1500lt, 5.1 philips receiveris su kolonkem ~500lt.
    Taigi galutine kaina atsistojo apie 2500lt. Taigi kaina gaunasi kaip vidutinio PC, ir sito rinkinio uzteks min 5 metam.
    Kada pasirodys nauja konsole po keleto metu, as tiesiog nusipirksiu nauja xbox/PS uz ~800-1000lt, ir vel 5 metus ramus sedesiu.
    O ar tau pavyks po 5 metu savo PC uz 1000lt patobulint, kad nauji zaidimai nestrigdami eitu?

    Skaiciuok kaip nori, bet imant pinigine israiska konsole iseina pigiau. Cia aisku skaiciuojant, kad \"piratausi\" 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.