LG mano, kad Android planšetams kol kas netinka

Naujienų agentūra Reuters cituoja neįvardintą LG atstovą, kuris pabrėžia, jog kompanija šiuo metu tikrai nepristatys planšeto, kurį varytų Google Android operacinė sistema. Tiesa, jis pamini, kad tokie planai yra numatomi tik šiems metams.

LG atstovas pažymėjo, kad kompanija norėtų „tinkamiausios versijos (red. past. Android operacinės sistemos) savo planšetui, o tokia tikrai nėra Froyo 2.2”. Visgi, priešingai mano konkurentai Samsung, kurie jau pristatė savo Galaxy Tab planšetą su Android 2.2 OS.

Vienas iš didžiausių Google partnerių, išmaniųjų telefonų gamintojas Motorola, taip pat stačia galva neneria į planšetų rinką ir sako, kad lauks naujos Google mobilios operacinės sistemos versijos. Mes kiek ankščiau rašėme, kad ir patys Google yra pripažinę, kad Android Froyo nelabai tinka planšetiniams kompiuteriams, tačiau nepatvirtino, kad jiems bus pritaikyta artėjanti Android Gingerbread versija. Skeptikai net sako, kad tinkamiausia planšetams bus Android Honeycomb versija, kuri pasirodys kažkada kitais metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.