LG siūlo LED monitorių su integruotu žemų dažnių garsiakalbiu

Viena iš verslo sprendimų lyderių LG Electronics praneša apie LED monitorių serijos M80 prekybos pradžią bei pristato M80DF – pirmąjį monitorių rinkoje su integruotu žemų dažnių garsiakalbiu. Aukštos kokybės erdvinį garsą suteikiantis M80DF Lietuvoje bus pristatytas birželio mėnesį.

„Vis daugiau naudotojų nori namuose turėti daugiafunkcinę įrangą, skirtą įvairaus turinio skaitmeninėms pramogoms. M80 serijos monitoriuje integruotas žemų dažnių garsiakalbis, USB jungtis bei žaidimų funkcijos atitiks kiekvieno lūkesčius. Naujasis monitorius suteikia itin aukštą garso ir vaizdo kokybę, praplečia namų pramogų galimybes.“, – sako Brian Kwon, LG Electronics Business Solutions Company viceprezidentas.

Naujasis monitorius yra pritaikytas tiek televizijos žiūrėjimui, tiek muzikos klausymui ar kitoms pramogoms. M80DF yra pirmasis monitorius su žemų dažnių garsiakalbiu, suteikiančiu dar kokybiškesnį erdvinį garsą nei iki šiol. Monitoriuje integruotas naujojo mobiliosios skaitmeninės televizijos standarto DTV imtuvas suteikia pilną HD vaizdą, didelis kontrasto santykis išlaiko spalvų ryškumą bei aiškesnį vaizdą nepriklausomai nuo patalpos apšvietimo. M80 yra nebloga platforma vaizdo žaidimams ir filmų peržiūrai, monitorius lengvai prijungiamas prie kitų skaitmeninių prietaisų – vaizdo kamerų, skaitmeninių fotoaparatų.

M80 serija išskiria dizainu – glotnių formų, itin siauro rėmelio, vos 16,5 mm storio korpuso monitorius tiks bet kurioje namų erdvėje. Kuriant M80 seriją nebuvo pamiršta ir ekologija. Naujajame monitoriuje atsisakyta kenksmingų elementų – gyvsidabrio ir halogenų. M80DF yra vienas iš mažiausiai elektros energijos sunaudojančių monitorių rinkoje.

Atsižvelgiant į vis didėjantį skaitmeninės televizijos poreikį, naujasis M80DF su LED technologija puikiai atstoja tiek kompiuterio monitorių, tiek ir televizorių, pasižymi bemaž visomis naudotojų poreikius tenkinančiomis savybėmis.

13 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Na monitorius kaip monitorius, mazai elektros ir tt, bet KAM tas zemadaznis monike, nesuprantu 😀

  2. nugat parašė:

    Tai ką,statom ant stalo kur nešiojamas kompas.Dar ir išorinį hardą prijungiam,te drebina visus hardus.
    Geras navarotas… 🙂

  3. ligonis parašė:

    cia jau led monitorius(kaip raso) ar lcd su led apsvietimu?

  4. PauliusBa parašė:

    Nervina, kai straipsnių rašytojai nevaldo terminų. Tad ligonio kl. yra labai teisingas.
    Maždaug, nori sužinot – eik į google. Naujiena mat ne tam skirta. Pasakyta gi – LED monitorius. 😀

  5. SB parašė:

    ligonis, PauliusBa>Taip LG sako, jie geriau zino.

  6. ligonis parašė:

    pabandziau pasidomet, ir kazkodel labai truksta duomenu, bet cia lcd su led backlight(nzn kazkoki italiski saltiniai)
    http://www.techlocation.com/accessories/lg-m80df-led-tv-with-built-in-woofer-system/
    http://www.digital.it/prodotti/tv/led/lg/lg-m80df/209/
    \"Taip LG sako, jie geriau zino\"… marketinga

  7. tomaxsas parašė:

    didžiausias pagamintas LED monikas yra ar ne 13 colių taigi…

  8. Crembo parašė:

    LCD su LED apšvietimu. \"Gryni\" LED telikai naudojami tik reklamoms. Galbūt tu (ligonis) turi omeny OLED, kadangi tai dar kitokia technologija.

  9. Esthreel parašė:

    O GAL AMOLED? Koks skirtumas lievas monikas cia ir taskas 😀

  10. Spygliuotas parašė:

    Net pikta skaityti tokias melagystes… Gamintojai pasigavo dar vieną marketingo triuką – LCD „įrenginius“ su LED galiniu apšvietimu vadinti tiesiog LED monitoriais/televizoriais (tipo nauja „atvaizdavimo“ technologija).

    Kada pagaliau šių naujienų rašytojas, kuris jau labai seniai domisi technologijom, pagaliau pradės gerbti tas technologijas? Negi sunku skliausteliuose ar naujienos pabaigoje pridėti pastabą, kad čia LCD monitorius, kurio backlight\’ui naudojami šviesos diodai, o ne liuminescencinės lempos.

    tomaxsas, kiek tavo žinioms metų? nes tai, ką pasakei, šiuo metu drąsiai galima pavadinti melu.

  11. PauliusBa parašė:

    Spygliuotas, SB gi aiškiai išreiškė: rašo taip, kaip nurodo gamintojas. Visai nereik pasidomėt. 🙂

  12. Spygliuotas parašė:

    PauliusBa, jeigu SB nenori prisiimti jokios atsakomybės už nesąmonių rašymą, tai tada tegul prie temos būna užrašas PS (pranešimas spaudai) ir po to pranešimo tegul prisirašo, kad tai yra pranešimas spaudai ir technews.lt neatsako už turinį.

  13. Ambient parašė:

    jei jau zemo daznio garsiakalbis, tai koks atkurimas, kiek db ir t.t. ir apskritai i toki zemo daznio garsiakalbi paziurejus juokas ima, Noretusi paklausyti to \"zemo\" 🙂 visiskas marketingas!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.