Microsoft atidaro GoD parduotuvę PC platformai

Kaip ir buvo tikėtasi, Microsoft vakar pristatė Games for Windows Live Games on Demand skaitmeninį žaidimų platinimo servisą asmeniniams kompiuteriams. Shacknews rašo, kad visi tie, kurie norės pasinaudoti šiuo servisu, tiesiog turės atsisiųsti naują Games for Windows Live klientą.

Shacknews taip pat rašo, jog jei jūs niekuomet nesinaudojote Games for Windows Live servisu, jums reikės susikurti vartotoją. Tai yra viskas norint nusipirkti bei atsisiųsti žaidimą. Serviso pristatymui kompanija siūlo nusipirkti tokius žaidimus kaip DIRT 2, Fallout 3, Kane and Lynch: Dead Men, Fule, Shadowrun ir kitus. Tai gana neblogas sąrašas pagalvojus apie tai, koks skurdus žaidimų sąrašas buvo numatomas prieš serviso paleidimą.

Kainuos svyruoja nuo 10 JAV dolerių už Shadowrun ir Viva Pinata žaidimus iki 50 JAV dolerių už Fallout 3 žaidimą. Beveik visus žaidimus galima nusipirkti kreditinės kortelės pagalba ar pasinaudojant Microsoft taškai. Tiesa, Shadowrun ir Viva Pinata kainos yra sumažintos 50% iki sausio 4 dienos tam, kad vartotojai susiviliotų išbandyti servisą. Microsoft taip pat siūlo nemokamą Tinker galvosūkių žaidimą.

3 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Manau pasmerkti zlugimui, steam sistema zymiai geresne ir zaidimu kruvos ten.

  2. Storasis parašė:

    Lupikai su savo antkainiais. Tas steam tai isvis, kai kuriuos zaidimus stumde uz ta pacia suma , dolleriais ir eurais, priklausomai nuo to kur gyveni

  3. SB parašė:

    Galbūt, galbūt po 2-3 metų, kai pasirodys Xbox 720(3?), Games on Demand per Xbox Live siūlys visus pasirodančius žaidimus, tačiau tokiomis kainomis, o gal net mažesnėmis, nei kaina pakuotėje. Tada aš už tokias sistemas. Jei ne, jos manęs netraukia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.