Microsoft jau pradėjo darbus prie Windows 7 Service Pack 1

Kaip praneša Neowin, programinės įrangos gigantas Microsoft jau pradėjo ruošti praėjusio mėnesio pabaigoje pasirodžiusios naujosios operacinės sistemos Windows 7 pirmąjį pataisų paketą (angl. service pack).

Rašoma, jog korporacija ypač didelį dėmesį skirs Windows 7 suderinamumui su trečiųjų šalių ir netik programine įranga, taip pat atkreips dėmesį į visus vartotojų pranešimus. Tiesa, nereikėtų nustebti – po kiekvienos operacinės sistemos pasirodymo kompanija skuba pristatyti pirmąjį pataisų paketą, kad ištaisytų visas pastebėtas svarbesnes operacinės sistemos spragas.

Pranešama, kad pirmoji Windows 7 Service Pack 1 Beta versija pasirodys jau kitų metų sausį. Kiek vėliau sulauksime dviejų išleidimui paruoštų versijų (angl. release candidate), partneriai jau vasarą galės pradėti diegti pataisų paketą į savo gaminamus kompiuterius, o vartotojai atsisiųsti – rudenį.

23 Komentarai

  1. pushaz parašė:

    Bilas juk nemokes uz tinginiavima

  2. developeris parašė:

    tai o ko laukt ? 🙂

  3. pushaz parašė:

    Tai nieko,reiketu tuos service packus isvis pradet kurt pries pacios OS isleidima,sutaupytu laiko 🙂

  4. developeris parašė:

    pushaz , tai juos kuria ne siaip sau is neturejimo ka veikt 🙂 o vartotoju problemom iskilusiom su OS sprest… Nemanau , kad pries isleidima jie dar zinojo kruva bugu kuriuos tycia paliko , kad galetu service pack`a 1 isleist 😀

  5. tomaxsas parašė:

    tai reiks sprest, nes dbr Vista SP2 greiciau uzsibootina nei Win 7 🙂

  6. developeris parašė:

    Speju tam ir kuria visa service packa , kad tik greiciau uzsibootintu 😀

  7. pushaz parašė:

    developeris – nu va,ir atsakei i savo klausima 😀

  8. dzapie parašė:

    tas boot laikas tai isvis daugumai turbut paskutinej vietoj, yra kas bootina pora kart y metus, aisku yra daug ir kasdien bootinanciu, bet tai karta dienoj bootinant kox gi skirtumas?

  9. developeris parašė:

    Dzapie taigi , Ms dabar del to , kad tomaxui vista sp2 greiciau uzsibootina service pack`a kuria 😀 😀 😀 😀

  10. dzapie parašė:

    😀 tai va, kai prisigalvoja tokie useriai tokiu bedu paskui ir palieka rimtus bugus… man tai isvis jokio skirtumo ar bootina 1min ar 2sec ar pora min, svarbu neperzengia juntamu laiko ribu.

  11. developeris parašė:

    tu zn kiek tau gyvenimo laiko sutaupo , jeigu 1 s greiciau uzsibootina ? 😀 paskaiciuok per 1000 metu kiek daug islosi 😀

  12. eimis50 parašė:

    1000 metu dar niekas nenugyveno..

  13. pushaz parašė:

    eimis50 – nejaugi?nezinojom mes…

  14. tomaxsas parašė:

    tai taip taip, pasakiau viena fakta, tai aisku jis niekam nerupi, o gal ir visa kita vyksta viena s leciau, bet tai cia nesvarbu laiko nesutaupysi….

  15. suck4it parašė:

    Nu kazinau w7 uzsibootina pasmane per kelias sekundes, o aplamai apemus w7 zymiai geriau nei vista sp2 tai kur prasme sedet prie tos nevykusios senienos?

  16. pushaz parašė:

    Is tiesu tai nereiketu ant tos vistos varyt tiek,ypac po service packu – ji buvo ne ka labai jau daug blogesne nei Win 7 dabar..Susikonfigini padoriau ir sukosi kaip bitute,bent jau as neturejau jokiu didesniu bedu su vista

  17. suck4it parašė:

    Man labiausiai ji nepatiko, nes buvo su daug programu nesuderinama, o su w7 tokiu problemu nepastebejau ir aplamai betkokiu atveju w7 dabar jau yra geriau daugiau navarotu ir pan. taip, kad vista reik palikt praeiti..

  18. corehead parašė:

    hmmm… o kokios programos neveike ant vistos, bet veikia ant win 7?

  19. suck4it parašė:

    Dabar jau nebepasakysiu senai jau benaudojau ta vista.. Bet kiek pamenu nemazai xp programu neveike ant vistos, o su w7 problemu ner pakolkas..

  20. tomaxsas parašė:

    Butent, po SP2 Vista tikrai labai pasitempe, aisku Win 7 geresne, bet jai taip pat yra kur tobuleti, is esme Vista ir Win 7 skiriasi tikrai neperdaugiausiai

  21. pingve parašė:

    nu nezinau tomaxsas kokius win 7 ir kokai vista naudojai ir ant kokios sistemos, bet man win 7 pastebimai greiciau uzsikrauna o jau uzsikrovus sistema gal 2 kart greiciau veikia, prie hardo lemputes knygos nebepaskaitysi nakti, ram maziau valgo ir dar nekart nepaluzo seip is oro kas su vista budavo pas mane daznas atvejis

  22. SoTOP parašė:

    Na ka as zinau, man skaiciuojant per du kompus vista veikia jau virs 3 metu, nera nei karto nuluzusi iš oro.

  23. pingve parašė:

    Gal tiesiog nedraugavo vista su mano laptopu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.