Microsoft: Mes jau išsiuntėme virš 1,5 milijonų WP7 telefonų

Microsoft pagaliau nusprendė viešai atskleisti pirmuosius Windows Phone 7 platforma pagrįstų išmaniųjų telefonų pardavimų skaičius. Ir nors pastarieji nėra labai tikslūs ir neatspindi realios padėties rinkoje, tačiau visgi leidžia susidaryti vienokį ar kitokį vaizdą.

Programinės įrangos milžinas teigia, kad partneriai jau išsiuntė per 1,5 milijono Windows Phone 7 išmaniųjų telefonų mobiliojo ryšio operatoriams ir mažmenininkams. Mes nežinome, kiek iš tikrųjų telefonų buvo parduota, tačiau 1,5 milijono jų rinką tikrai pasiekė.

Sunku pasakyti, ar tai padrąsinantys skaičiai. Microsoft sako, kad tai atitinka jų pradinius lūkesčius, tuo tarpu analitikai pažymi, kad tai labai mažas išsiųstų išmaniųjų telefonų kiekis atsižvelgiant į tai, kad yra 10 išmaniųjų telefonų, kurie pasirodė net 30 šalyje, o juos platina 60 mobiliojo ryšio operatorių tose šalyse.

3 Komentarai

  1. simple parašė:

    Pažaidus ~15 min. su HTC HD7 susidarė toks vaizdas: jeigu tau 50+, turi problemų su regėjimu, jeigu tavo pirštai du kart storesni už tipinio europiečio ir jeigu tau nereikia jokių papildomų programų – telefonas tau!
    Visai kitokius įspūdžius paliko jo \"brolis\" HTC Desire HD.

    Epic Fail.

  2. SB parašė:

    Windows Phone 7, man asmeniskai, taip pat nera gera operacine sistema, taciau ir Android 2.3 nera ideali. Kai suzinojau, kad Gingerbread nebus 3.0, teko nukelti naujo irenginio pirkima iki Honeycomb pasirodymo. Tikiuosi dideliu atnaujimu. Bet kokiu atveju, kol kas Android man geriausia OS ismaniems telefonams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.