Microsoft Office Online bus nemokama

Susidurdama su vis didėjančia grėsminga jėga pagrindinėje produktyvių aplikacijų rinkoje iš Google pusės, kurie jau pranešė ir apie „internetui draugišką“ Chrome operacinę sistemą, Microsoft pareiškė, kad planuoja pristatyti Office Online paslaugą, kuri bus visiškai nemokama.

Tai reiškia, kad artėjantis Office 2010 biuro programų paketas bus galimas tiek kaip mokamas paketas, kurį įsigysite ir naudosite, tačiau ir kaip naršyklėje veikiantis aplikacijų rinkinys. Pasak kompanijos, Office Online kuriama veikti su visomis populiariomis interneto naršyklėmis, kaip kad Mozilla FireFox ar Apple Safari bei, žinoma, Internet Explorer.

Galime priminti, kad šiuo metu Microsoft parduodami Office biuro programų rinkiniai yra ypač perkami bei kompanijai suneša didžiulį pelną. Šiuo metu kompanija dirba prie aktyvaus Office 2010 biuro programų paketo versijos plėtojimo.

5 Komentarai

  1. suck4it parašė:

    \"Mozilla FireFox ar Apple Safari bei, žinoma, Internet Explorer.\" ziuriu paskutiniu metu zmones vis pamirsta uzsimint apie opera.. :/

  2. complexxL9 parašė:

    per maza rinkos dalis kad ja minet.

  3. suck4it parašė:

    Tai ji niekad ir nekils jei ja amzinai visi pamirs.. 😀 Gi geras daiktas.. 🙂

  4. crooked parašė:

    o kas kaltas, kad ja visi pamirs? patys kurejai kalti, sitiek laiko buvo mokama, tapo nemokama tik po firefox pasirodymo, ka visi iskart ir rinkosi vietoi operos ir IE

  5. Domast parašė:

    > suck4it
    turbūt ne tokia gera kad niekas jos nesirenka 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.