Microsoft padavė į teismą mažmenininką Comet

Programinės įrangos gigantas Microsoft pranešime spaudai rašo, jog pateikė skundą prieš Jungtinės Karalystės mažmenininką Comet, kuris, kaip teigiama, nelegaliai pardavinėjo Windows Vista ir Windows XP pataisymų diskus.

Rašoma, jog Comet klastotes gamino Hampširo mieste ir jų pardavė daugiau kaip 94 tūkstančius. Už juos Comet ėmė papildomą mokestį, kai vartotojai iš jų mažmenos tinklų įsigydavo stalinius ir nešiojamuosius kompiuterius, kuriuose jau buvo Windows XP ar Windows Vista operacinė sistema.

„Mes viską išdėstyme ieškinyje, tačiau trumpai tariant, Comet tiesiog gamino ir pardavė tūkstančius Windows CD klastočių visiškai nieko nenutuokiantiems klientams visoje Jungtinėje Karalystėje. Comet veiksmai yra nesąžiningi vartotojų atžvilgiu ir mes to netoleruosime.“, – rašoma pranešime.

3 Komentarai

  1. BroniusK parašė:

    O kaip tuo reikalu yra daroma pas mus, kai pardavinėja PC.

  2. ligonis parašė:

    yra lipdukai ant kompu su kodu. normaliose parduotuvėse windowsais prekiauja. o tie visokie perrašinėtojai windowsų tikrai nelegalius surašo.

  3. Saulius parašė:

    ligonis -> Kiekviename normalesniam garantini ir ta ir ta galima isigyti… Kad ir kilobaite, windowsu perasymas + pagrindines programos kainuoja 100Lt… Aisku, dauk kas per perka ir originalius kodus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.