„Microsoft“ siūlys įsigyti „Windows 10“ USB atmintinėje

„Microsoft“ nusprendė imtis labai sveikintino žingsnio, pirkėjai galės įsigyti „Windows 10“ ne tik DVD laikmenoje bet ir USB atmintinėje, nereikia pamiršti ir skaitmeninių kopijų, kurias galime parsisiųsti iš „Microsoft“ svetainės. Priminsime, kad „Windows 10“ oficialus pristatymas įvyks liepos 29 dieną, tada bus galima pamatyti galutinę operacinės sistemos versiją.

„Microsoft“ puikiai supranta, kad vis daugiau kompiuterių tiesiog neturi CD įrenginio. Jo atsisakoma dėl įvairių priežasčių, itin ploni nešiojami kompiuteriai „pametė“ kompaktinių diskų skaitytuvą dėl dizaino, komplektuojantys stacionarius kompiuterius dažniausiai šio įrenginio neperka, nes jiems jo paprasčiausiai nereikia. Todėl „Microsoft“ mums pasiūlys „Windows 10“ operacinę sistemą pirkti USB atmintinėje, kas yra tikrai šaunu. Labiau įgudę vartotojai jau seniai siųsdavosi „Windows“ ISO failus ir naudodavo juos USB atmintinėse instaliuodami operacines sistemas, nes taip viskas vyksta kur kas greičiau nei iš kompaktinio disko. Dabar šis būdas bus dar labiau paplitęs, dėka naujo „Windows 10“ pateikimo vartotojui.

5 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Pagaliau galesiu ismesti savo cdroma 😀

  2. itsunoshiyuga parašė:

    jau kokie 5 metai nebenaudoju diskų windowsus įrašyti… 😀

  3. Katonas parašė:

    Aš turiu diskų senų, nes kartais prireikia. PVZ vienas kompas yra kuris iš flash nesinstaliuoja, o tie patys windows iš komapkato sulenda kaip uoga. O šiaip tik USB, patogiau ir greičiau, plius tame pačiam flashe susimeti programas kurių reikia.

  4. itsunoshiyuga parašė:

    taip. o dar kai win 8.1 PE palaiko usb 3.0(lyg ir) tai per 3-4 min į SSD windowsai įsirašo. nespėji net draiverių susirasti. 😀

  5. Stipena parašė:

    Aš visdar su cdromu sėdžiu. Nors pasileidžia iš flasho, bet taip ir pastringa ties logotipu ir toliau nebeužsikrauna. Taip ir nesuprantu kur problema, nes lygtais Ubuntu tai normaliai buvo kai instaliavau iš flasho.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.