„Microsoft“ toliau planuoja koreguoti „Windows 8.1“

Tiems stalinių kompiuterių ir įprastos navigacijos po darbalaukį mylėtojams, kuriuos nepatenkino „Windows 8.1“ atnaujinimas, atrodo, turime gerų žinių. Panašėja, kad už kodinio „Threshold“ atnaujinimo plano slepiasi „Microsoft“ ketinimai suartinti Windows 8.x, „Windows Phone“ ir „Xbox One“ vieną su kitu.

Nors kol kas neturime nieko oficialaus, sekantis atnaujinimų paketas gali būti pasiūlytas trims platformos – produktams (SKU):  vartotojams orientuotai ir „Windows RT“ primenančiai platformai, labiau vartotojui tradicinei, x86 kodu paremtai, platformai ir verslo klasės lygmens SKU. Remiantis šaltiniu, „Microsoft“ kartu su „nauja Windows versija“ planuoja šiuos pakeitimus:

  • galimybė naudotis „Metro“ įskiepiu, kuris „plaukios atskirame darbalaukio lange;
  • „Start“ menu mygtukui bus pritaikyta pasirinkimo galimybė

Apie kitus pakeitimus kol kas nėra žinoma, tačiau, be abejonės, jų turėtų būti daugiau.

9 Komentarai

  1. DjValentas parašė:

    Kaip šita suprast? Start“ menu mygtukui bus pritaikyta pasirinkimo galimybė
    Sugrąžins normalų starta?

  2. PhaNtoM parašė:

    Taip, pagal gandus, turėtų grįžti daug maž toks pat startas, ot bus džiaugsmo heiteriam, kurie rėkė, kad tik rėkt… Naudojuos tais 8-tais ir nesuvokiu, per kurį galą gali trūkt to starto. 🙁

  3. Longhorn parašė:

    Per daug pergrusta slamsto OS ir tiek. Tiek prikepta i ja programu kuriu isvis retas kas panaudoja+ dra uzima bereikalinga vieta.

  4. Povilas parašė:

    Labai gera ir patogi OS, pats naudoju 8.1, startas kaip ir nereikalingas, bet as pasidares kad kai paspaudi start, iskarto tave nukreipia i apps’u langa, o per juos persisviecia wallpaperis, ir patogu ir grazu, paspaudus ant start desine peles, atsiranda visi nustatymai kaip pvz (shut down pc, programs and features, system, device manager, disk management, computer management, control panel, run, search ir pan.) isimtas nesamoningas disk defragmenter, nuo siol disk optimize, nera nesamoningo aero interfeiso, taip pat pasidares, kad iskarto darytu boot to desktop (7sec nuo win logo) ir visi sitie pasirinkimai yra 8.1, nieko papildomai rasytis nereikia, puikus task manageris, startup boot time, pries tai kai bandziau i laptopa rasytis 8, tai kazkas nelipo tuo momentu, dabar pas abu vaziuoja 8.1, ir supratau kad prie win7 daugiau negrisciau, o tos pradines metro sasajos net nematau, tik apps’u "lenta" naudoju, daug patogiau nei senas nevykes start, pabandykit, isitikinsit.

  5. Povilas parašė:

    Ir dar pridursiu, kad sie windowsai kai pukelis, atrodo ir veikia sklandziau nei win7, ir sveria maziau nei 7, kas aktualu SSD turetojams.

  6. Povilas parašė:

    Teisingai, dar patys mountina ISO 🙂 nereik jokiu programu, gali prisimountint kad ir 10 virtualu 😀 2click ir eina.

  7. ToBeX parašė:

    Povilai, kaip padaryt, kad pajungus USB irengini, jo automatiskai neirasytu? nes suinstalina nesamoningus driverius ir neveikia printeris, o kai is CD rasai, raso, kad jau yra.
    Povilai, Kaip padaryt, kad kai pajungi prie laptopo monika, ir uzlenki laptopa, vaizdas nesokinetu per monitoriu belenkokiom rezoliucijom, pakol pora kartu vel atlenki ir uzlenki laptopa
    Povilai, kaip padaryt, kad veiktu normaliai revit 2011 programa ant win8?
    ai whateva liksiu su w7

  8. Povilas parašė:

    Bandyk control panel>autoplay nustatymai yra, del kitu nezinau, tokiu nenaudoju, del ekrano, gal nevisiskai rankos tiesios, skirtingus laptopus kur nors pajungus, gali vis kitokias baikas isdarinet, ant vieno bus gerai ant kito ne, visko buna ir su hardware ir software, bet patikek, daugumoje atveju lemia "tarpines" galia 😀 nesakau kad butent kazko gerai iki galo nesukonfiguraves, visko buna.

  9. prusas parašė:

    Baigė W7 pardavimus o W8 niekas nenori pirkti. O dar čia Androidas lipa ;). Tuoj W9 bus kaip W7 ir turės pasirinkimą į W8. Jei androidas tokiais tempais vystysis ir tokie gangai kaip autodeskas pritaikys visą produkciją šiai platformai, chana bus windows’ams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.