„Mindfactory“ rugpjūtį pardavė kur kas daugiau AMD procesorių nei „Intel“

„Mindfactory“ yra vienas didžiausių Vokietijos mažmenininkų, tad šios parduotuvės pateikiama statistika yra tikrai įdomi. Panašu, kad AMD išleidus „Ryzen 3000“ procesorius „Intel“ visiškai praranda „pasidaryk pats“ kompiuterių rinką. Rugpjūčio mėnesį iš visų parduotų procesorių „Mindfactory“ parduotuvėje net 78 % yra AMD, likę 22 % tenka „Intel“. Liepos mėnesį situacija buvo kone identiška, AMD teko 79 % pardavimų, o „Intel“ liko tik 21 %.

Žvelgiant į kitą lentelę matome, kad „Intel“ vis dar sugeba savo procesorius parduoti kiek brangiau nei AMD. „Intel“ su 22 % pardavimų pajamos atitinkamai siekė 28 %, o AMD su 78 % pardavimų pajamos buvo 72 %.

Kalbant apie populiariausius procesorius, tai AMD labiausiai sekasi pardavinėti R5 3600, antroje vietoje pagal populiarumą yra R7 3700x, o trečioje vietoje yra R5 2600.

2 Komentarai

  1. Ambient parašė:

    Ko gero, tai tik pradzia 🙂 AMD!

  2. adex parašė:

    na manau prie market share reiketu prideti pastaba jog tai yra ketvirciu statistika kiek su kokio gamintojo cpu buvo prasukta ,,passmark“ testu ta ketrvirti. o tai yra labai siauras vartotoju ratas ir del tam tikru niuansu tikrai neatsipindi realiu pardavimu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.