„Motorola“ galbūt gamins sekantį „Nexus“ telefoną

Pastaruosius keletą mėnesių vyko daug diskusijų dėl to, ar bus išleistas naujas „Nexus“ išmanusis telefonas. Taip buvo kalbama dėl „Google“ kompanijos paskleisto gando, kad jie nesirinks šio produkto, o sutelks dėmesį į „Android Silver“, kuris sujungs daugiau nei vieną gamintoją – bet tai turėtų paaiškėti tik kitų metų pradžioje. Paskutinis gandas skelbia, kad iš tiesų turėtų būti gaminamas kitas „Nexus“ telefonas, kuris pasirodys lapkričio mėnesį.

Įdomu tai, kad ko gero jį gamins „Motorola“. Prieš tai „Nexus“ gamino „HTC“ („Nexus One“), „Samsung“ („Nexus S“, „Galaxy Nexus“) ir „LG“ („Nexus 4“, „Nexus 5“) kompanijos. Naujojo gaminio kodinis pavadinimas yra „Shamu“, kuris dera su kitais jūros gyvių pavadinimais, kuriuos iki šiol „Google“ naudojo „Nexus“ įrenginiams.

„Shamu“ turi 5.9″ liečiamą ekraną, kuris bus didžiausias iš visų ligšiolinių „Nexus“ išmaniųjų telefonų. Kadangi didelės įstrižainės išmaniųjų telefonų pardavimai pastaruoju metu labai sparčiai auga, toks žingsnis būtų logiškas. Galbūt „Nexus 5“ bus parduodamas kartu su šiuo nauju įrenginiu (kuris pasirodęs tikriausiai vadinsis „Nexus 6“). Jei taip nutiks, esamo modelio kaina kris, kas padarys jį dar konkurencingesniu.

Taip pat pranešama, kad „Shamu“ turės pirštų antspaudų skaitytuvą. Kur tai bus įdiegta vis dar lieka paslaptyje.

Ir, deja, išskyrus ekrano dydį ir sensorių, kol kas apie „Shamu“ daugiau nieko nėra žinoma. Tačiau jei kitas „Nexus“ tikrai bus, netrukus turėtume apie jį išgirsti daug daugiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.