„Motorola“ savo naujienas pristatys rugsėjo 5 dieną

Paskutinės naujienos apie kompaniją "Motorola Mobility", kuri jau kuris laikas yra po "Google" sparnu, rinkos analitikams ir investuotojams įkvėpimo nesuteikė – ji pasiruošusi savo personalo skaičių sumažinti 20% ir uždaryti beveik trečdalį atstovybių visame pasaulyje. Vis dėlto tai nereiškia, jog reformuojama kompanija neturi laiko ir resursų naujiems produktams kurti.

Šaltinis "eWeek" teigia, jog kovodama dėl pirkėjų dėmesio, kuris dabar greičiausiai nukreiptas į būsimą "Apple iPhone 5" anonsą, kompanija "Motorola Mobility" ketina nepasiduoti. Jei tikėti neoficialia informacija, "Apple" savo naujos karto išmanųjį telefoną pristatys rugsėjo 12 d., taigi savaitė iki to momento yra tikrai puikus laikotarpis konkurentų sprendimų anonsui. Būtent todėl, pavyzdžiui, suomių "Nokia" ketina pristatyti savo išmaniuosius telefonus su "Windows Phone 8" rugsėjo 5 dieną.

Rugsėjo 6 d. numatytas ir "Amazon" renginys, kur greičiausiai bus kalbama apie naujos kartos planšetinį kompiuterį "Kindle Fire", o galbūt net ir apie kompanijos pirmąjį išmanųjį telefoną. Kartu pranešama, jog rugsėjo 5 d. savo renginį ruošia ir "Motorola". Akivaizdu, jog kompanija taip pat nenori praleisti „auksinės savaitės“, ir pasinaudos tuo periodu savo naujų produktų anonsui. Be to, produktų pristatymas rugsėjo mėnesį – tai gera galimybė pajusti, kaip pasiskirstys pajamos šventinių išpardavimų sezone.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.