MSI praneša apie „Radeon RX 580 Armor MK2“ vaizdo plokštes

MSI atskleidžia naujas „Radeon RX 580 Armor MK2“ vaizdo plokštes. Iš viso gausime dvi modifikacijas, viena versija bus spartinta, kita standartinė. Abu variantai turės 8 GB atminties, o pats dizainas identiškas anksčiau išleistoms „Radeon RX 570 Armor MK2“ vaizdo plokštėms. Standartinis „Radeon RX 580 Armor MK2“ variantas turės 1353 MHz dažnį, o spartinta versija tik kiek didesnį – 1366 MHz. Abiejų vaizdo plokščių atmintis tiksės 8 GHz dažniu.

„Armor MK2“ serija yra laipteliu aukščiau nei originali „Armor“ serija. Naujosios vaizdo plokštės turi „TorX 2.0“ ventiliatorius su dvigubais guoliais. Dėl ypatingo sparnelių dizaino bus pasiekiamas dar didesnis oro srautas. Tai leis ventiliatoriams suktis lėčiau aušinant grafikos procesorių, dėl ko bus mažiau triukšmo. Jei nebus apkrovos ventiliatoriai bus išjungiami. „Armor MK2“ vaizdo plokščių montažinės plokštės dizainas nesiskiria nuo originalios „Armor“ serijos.

Kol kas „Radeon RX 580 Armor MK2“ kainos neskelbiamos.

16 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Kam kasykloms tokios gražios plokštės… 🙂

  2. BC00 parašė:

    Kol kas net ir neverta skelbti naujų vaizdo plokščių kainų 🙂 ir išvis keista, kad šiuo metu dar kažkas leidžia naujas vaizdo plokštes.

  3. mafo parašė:

    Na tikrai neverta, kai pasižiūri į mūsų neberacionalius šopus kai už GTX 1070 užsiprašinėja daugiau kaip 1100 eurų tai ir rankos nusvyra. Žinau tik vieną iš šito šopo gyvenime nepirksiu ir kitiems geimeriams patariu šį ignoruoti. Nes negali šopas tikėtis klientų, kai tiesiog nėra net menkiausios moralės. https://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/komponentai/vaizdo_plokstes/filter/3850-53018:340-122581

  4. killmer parašė:

    Eina sau kainos… Gruodžio pradžioje svarsčiau ar rinktis naują PC iš pagrindų ar dar laukti. Susirinkau. Už Gigabyte GTX1070TI mokėjau 499 euro. Niekad už tiek vaizdo plokštės nepirkau, o dabar iš vis kosmosas.

  5. Gnytasis parašė:

    Tokiam kaip man kuris noretu praktiskai viska pakeist isskyrus psu ir ssd tai pigiau gautusi sukomplektuota pirkt is kokio skytecho nei is daliu :/

  6. IFeelYou parašė:

    Kainos tai absoliutus kosmosas. Aš savo vandeniu aušinamą 1080Ti pirkau pigiau nei dabar kainuoja 1070 🙂 Turbūt tuoj ir 1060 brangiau kainuos.

  7. svabas parašė:

    tai kiek girdėjau žmonės butus parduoda dėl kriptovaliutos karštinės

  8. Edgaras8 parašė:

    Ka vaizdo plokšte tai geriau xbox ir ps pro ir dar ant žaidimu liks

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.