MSI paviešino „TwinFrozr V“ aušinimo sistemos eskizą

MSI atskleidė pirmajį „TwinFrozr V“ aušinimo sistemos, kuri bus naudojama kartu su naujausiomis „Gaming“ serijos vaizdo plokštėmis, eskizą. Papildomą įdomumą sukelia aušintuvą naudojanti vaizdo plokštė (taip pat eskizas), manant, jog tai gali būti „MSI GTX 980 Gaming“ modelis.

Lyginant su „Computex 2014“ parodoje matytu prototipu buvo kiek perdarytas karščio vamzdelių kelias, net trys iš jų išlenda iš po plokštės. Taip pat pakeistas ir pats aušintuvo išdėstymas. Gaila, bet iš pateiktos nuotraukos nesimato ventiliatorių išdėstymo, viliamės, kad ant aušintuvo bus montuojami 100 mm skersmens „Radax“ tipo ventiliatoriai, turintys modifikuotas menteles.

Papildomų spėlionių sulaukė eskize vaizduojama pati vaizdo plokštė. Galbūt neatsitiktinai čia atsirado PCB su dviem SLI jungtimis ir tokiu pačiu skaičiumi 6-pin maitinimo jungčių, pakurstant kalbas, kad eskize matoma GM204 branduolį nešina „MSI GTX 980 Gaming“ vaizdo plokštė.

Priminsime, kad 28 nm GM204 branduolys yra paremtas „Maxwell“ architektūra, o „nVidia“ praėjusią savaitę paskelbė prašokanti GTX 880 seriją, žymint stalines vaizdo plokštes.

 

„Twin Frozr V“ prototipo nuotraukos iš „Computex“ parodos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.