MSI WindTop AE2410 pasižymi naujovėmis

Stalinių ir nešiojamųjų kompiuterių gamintojai atnaujino praktiškai visus savo gaminius ir juose įmontavo antrosios kartos Intel Core centrinius procesorius. Ne išimtis ir viskas viename kompiuteriai, kurie taipogi susilaukė atnaujinimų.

Nepaisant to, kad naujasis MSI viskas viename kompiuteris WindTop AE2410 nėra dizaino puošmena, tačiau jis pasižymi naujovėmis. Viena iš jų yra naujasis keturių branduolių mobilusis Intel Core i7-2630QM centrinis procesorius bei integruotas Intel HD grafinis posistemis. Visgi, tai nėra viskas, ką siūlo kompanija.

23,6 coliu įstrižainės ekranu pasižymintis kompiuteris pakuotėje turės klaviatūrą, pelę ir multimedijos pultelį, o jo bazinė versija kainuos gana nedaug – apie 900 JAV dolerių. Jūs taip pat jame rastumėte porą USB 3.0 lizdų ir naująją „Super Charger“ technologiją, kuri leis ne tik greičiau pakrauti įrenginius per šią sąsają, tačiau tai daryti kompiuterio neįjungus, o tai yra gana praktiška funkcija.

Tiems, kuriems reikės multimedijos galiūno, galės užsisakyti versiją su diskretine vaizdo plokšte bei Blu-Ray grotuvu, tačiau akivaizdu, kad tai kainuos daugiau, nei minėti 900 JAV dolerių. Viskas viename kompiuteris taip pat turi 4GB DDR3 darbinę atmintį, net 1TB talpos kietąjį diską bei Bluetooth ir WiFi bevielius ryšius, kas yra būtina šiuolaikiniam kompiuteriui.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.