Naujasis Xbox 360 Slim pasižymi naujovėmis

Nepaisant pirmųjų nuogąstavimų, kad naujasis Xbox 360 Slim yra tas pats, tik kiek mažesnis Xbox 360, tenka nuvilti tuos, kurie taip manė – pasikeitimų yra, o jie, pasak Microsoft, kartu su naująja versija pasieks ir visą žaidimų kompiuterių seriją.

Tiesa pasakius, Xbox 360 Slim vardas yra mūsų pačių išgalvotas. Pasak Microsoft atstovo, kuris stovėjo šalia naujosios pakuotės, konkretaus išskirtinio vardo nėra – tiesiog Xbox 360 250GB versija, tačiau kad susigaudytume tarp artėjančių įvykių, naują versiją vadinsime Slim vardu.

Visų pirmiausia apie pasikeitimus pačiame žaidimų kompiuteryje. Vienas iš aspektų, kuris buvo PlayStation 3 nuo pat pradžių, bet ko trūko Xbox 360 žaidimų kompiuteriui, yra integruotas WiFi bevielio ryšio modulis. Xbox 360 Slim modelyje jis jau yra. Taip pat žaidimų kompiuteris nebeturi įprastų mygtukų – visi jie lietimui jautrūs, kas yra šokia tokia naujovė jo valdyme.

Padaugėjo ir USB jungčių, nes jų nuo šiol yra ne trys, kaip kad ankščiau, tačiau net penkios. O panaudoti jas yra tikrai kur, ypač po to, kai Xbox 360 pagaliau supranta įprastus USB Flash atminties kaupiklius, tačiau vargu, ar kam nepakaks 250 GB vietos. Taipogi, kaip pasirodė iš pirmo žvilgsnio, nėra atminties vienetų palaikymo, ką turėjo ankstesnės versijos.

Kaip galite pamatyti video įraše apačioje, pasikeitė ir kietojo disko forma, o į naująjį Xbox 360 jis įsistato visiškai kitaip, nei ankščiau. Jums veikiausiai kils klausimas, o kaip aš persikelsiu informaciją iš savo esamo kietojo disko į naująjį esantį Xbox 360 Slim? Microsoft siūlys informacijos perdavimo rinkinį vos už 20 dolerių, o dar pigiau šį veiksmą bus galima atlikti su turimomis USB atmintinėmis.

Senųjų Xbox 360 laikas taip pat netrukus pasibaigs. Visos šiuo metu esamos versijos yra pigesnės apie 50 JAV dolerių ir gyvuos tol, kol pasibaigs jų atsargos. Kalbama ir apie naują Xbox 360 Arcade pasekėją, kuris bus tas pats Xbox 360 Slim, tiesiog be kietojo disko, o su 8 ar 16GB oficialiu Xbox 360 USB Flash kaupikliu ir kainuos tuos pačius 200 JAV dolerių.



19 Komentarai

  1. crooked parašė:

    vos uz 20doleriu xD \"dabar galite isigiti ir wifi prieda! vos uz 99$\"

  2. NForce parašė:

    2 crooked
    +1, man už to paties akis užsikabino 😀

  3. pushaz parašė:

    +2 crooked – speju daug kam uzklius 😀
    nauja bizniuka M$ sumaste 😀
    sako – slim skiriasi nuo senuju x360 LOL
    viduriai tie patys,padare kosmetine operacija x360 ir tiek – ir dar nesuderinamus hdd 😀 speju bus \"maloniu\"
    wow – net 5 usb…tik ka ten pajungt?nebent nusipirkus uz perdetai didele kaina koki M$ \"special for x360\" aksesuara..kuri kitos firmos ir dar geresni gali gaut N kartu pigiau..grazu ziuret kaip M$ melzia savo fanus
    o kas juokingiausia,kad kaina sito \"naujo\" x360 ta pati kaip PS3 😀

  4. Pasisiauses parašė:

    MS gal ir melžia Xbox savininkus, bet šie turi teisę rinktis – pirkti ar nepirkti 🙂
    O štai PC geimeriai tai savanoriškai sukiša didžiulius pinigus į visokį nereikalingą š… 😀

  5. Fostil parašė:

    Vien wi-fi modulis vertas man butu tu 50$. Nelabai isivaizduoju kieno nors namus kur prie lcd teliko butu pravesta kartu ir kabelis intiko… O siaip kitka gal ir nelabai kas ispudingo, bet naujas dizainas isties gerai atrodo. Bent nebe baltas sasas prie juodu teliku butu…

  6. zirnis parašė:

    ebay pilna wifi moduliu po 20-30lt, kiek MS kainavo ji ikisti i XBOX turbut nesudarytu ne 10% nuo 50$. Man idomiausia, koks ausinimo sprendimas parinktas, jei GPU vel pakistas po DVD, orui istraukti itaisyti sudukai birzgalai tikrai butu apgailetina.

  7. kasharas parašė:

    zirnis> aušinimas šitam, turėtų būt geresnis, vietoj dviejų mažiukų fan\’ų vienas big ass fan\’as 😀

  8. crooked parašė:

    jau islindo naujo xbox fault\’ai (: kai zaidi, jai konsole pajudini, diskui chana iskart ^^

  9. algiz parašė:

    tai ka ju testuotuojai tokie nemoksos ? Tipo nera nei anti-shoko ir diskas isideda netvirtai ? Na ir inzinieriai..

  10. crooked parašė:

    nera jokios apsaugos, tik ant naujo xbox uzdetas didziulis lipdukas – \"diskui esant konsoleje nejudinti pacios konsoles\" 😀 cia greiciausiai todel, kad pati konsole veikia tyliau, ar panasiai, destructoid tuo isitikino jau: http://www.destructoid.com/e3-10-do-not-do-this-with-your-new-xbox-360-176508.phtml

  11. zirnis parašė:

    gerai, kad neparase \"do not insert DL DVD\" 😀

  12. jtd parašė:

    Cia tai ziauriai su tuo disku..tik parodo kaip atmestinai sukurpta pati konsole.. uzsikeikciau juodai jei man originala taip suestu, idomu ps3 turi tokiu problemu? :/

  13. Esthreel parašė:

    Noriu! Sakes sexy atrodo.

  14. antikristas parašė:

    Senu problemu kaip matosi MS nesutvarke. Vel pardavines \"brokuotas\" x-dezes, tik sikart blizganciam korpuse.

  15. kasharas parašė:

    kaip dažnai tu tą konsolę judini? 😀 ne psp gi čia ;D padedi ant stalo ir eini geimint per kelis metrus nuo konsolės 😀

  16. spfanas parašė:

    prikyn taip bluray suestu ps3 uz 200 lt , ir butum nusipirkes kokia savaite ir nepazaides dar, pardavkej tokio disko neatiduotum.o kad pajudinti tai bjuna , ipatingai mano zmona megsta man zaidziant djulkes valyti ir viska nesioti. maniau xbox dabar bus galingesnis uz ps3 jau, taciau jjie pems iki ps4, matau su tuo lauzu. vienintelis dalykas kurio laukiu tai najujasis ps3 pultelis ir jo pritaikymas saudyklem, labai noriu isbandyti. ir geresniu zaidimu bet is tu zaidimu nieko gero ziuriu e3 nerodo, sakau kas 10 metu verti demesio zaidimai tik iseina.

  17. Esthreel parašė:

    Nu ant PC iseis Portal 2, to tai belekaip laukiu jau kelis metus tiesa sakant. Fallout new vegas… Daug kas ir ant xbox iseina, maziau kas ant PS3.

  18. Astral parašė:

    Kartais atrodo, kad X-box paleidziami i rinka be jokio testavimo.
    Vien pirmieji svilesiai puikia parode, kad absoliuciai jokio testavimo nebuvo.
    Ispjoves skyle korpuse uzmontavau 140mm ausintuva, ir po siai dienai mano zefyras(ar kaip ten jis) veikia be jokiu problemu 🙂

    O butu uzdeje normalu radiatoriu, didesni ausintuva, ir butu sutaupe milijonus ant garantiniu net su senaisiais procais 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.