Naujausios AMD tvarkyklės gali sugadinti „Windows“

Internete pradėjo sklisti nusiskundimai, kad AMD „Radeon Adrenalin 23.2.1“ grafikos tvarkyklė neleidžia užsikrauti „Windows“, todėl kai kuriems tenka iš naujo įdiegti operacinę sistemą. Teorijų apie priežastį yra daug, tačiau pataisomojo sprendimo kol kas nėra.

Nuo tvarkyklės išleidimo Valentino dieną skundai pasirodė „Reddit“, „Twitter“, „ComputerBase“ forumuose ir tikriausiai kitur. Paveikti naudotojai teigia, kad įdiegus „Adrenalin“ tvarkyklę, jie gauna klaidą „Inaccessible Boot Drive“ (nepasiekiamas įkrovos diskas). Kai kurie praneša, kad pasinaudojus „Windows“ sistemos atkūrimu pavyko išsigelbėti nuo būtinybės visiškai iš naujo įdiegti operacinę sistemą.

Oficiali „CapFrameX“ programinės įrangos „Twitter“ paskyra pataria nukentėjusiems asmenims patikrinti savo įkrovos parinktis BIOS sistemoje, įtariant, kad tvarkyklė pakeitė BIOS nustatymus. Kai kurie spėja, kad neseniai atliktas „Windows“ atnaujinimas ne visiškai suderintas su naująja AMD tvarkykle.

6 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Šiuo metu patarimas setup’e nesirinkti „factory setting“. Bet šiaip įdomu, kaip sugeba prieiti prie BIOS įrenginių eiliškumo.

  2. ojojoj parašė:

    As tai atsisiunciau jau ta pacia diena ir dariau factory reset. Viskas veikia 🙂
    Pastebejimas is nauju driveriu, kad gavau kelis fps zaidime NFSH ant 4k, bet pvz ant geimo Calisto Protocol darant testa, tai netgi puse fps netekau 🙂 Kitu geimu dar netikrinau.

  3. ZeroFM parašė:

    Driver update kas 6mėn+ daryt reikia ir neužlipsit ant kreivų driver

  4. dutis parašė:

    2 kartus BSOD, po to DDU ir įsirašė tvarkingai.

  5. DeepMind parašė:

    AMD draiveriai kaip dabartiniai žaidimai, pirma išleidžia, o po to taiso 🙂

  6. Ambient parašė:

    Po update’o viskas veikia idealiai, 6900XT.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.