Nauji „Google“ telefonai – spalio 4 dieną

„Google“ planuoja išleisti naujus telefonus, o tai įvyks gan greitai – spalio 4 dieną. „Google“ jau ruošiasi telefonų pristatymui ir pradėjo reklaminę kampaniją.

Pristatymo metu turėtume išvysti du naujus telefonus: „Pixel“ ir Pixel XL“. Galime sakyti, kad „Google“ atsisakys tiek ilgai su mumis buvusio „Nexus“ prekinio ženklo, jį pakeis – „Pixel“ pavadinimas.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aNnCtmyujLA&w=600&h=337]

pixel-reklama

Kol kas nėra patvirtinta, kuris lustas varys šiuos telefonus, bet tai bus „Snapdragon 820“ arba „Snapdragon 821“, o šalia gausime 4 GB operatyviosios atminties. Mažesnis telefonas turės 5 colių 1080p ekraną, o didesnis 5.5 colių su 1440p raiška, abu veikiausiai bus pagaminti panaudojus AMOLED technologiją. Be to telefonai turės 12 megapikselių galinę kamerą bei naujausią „Android Nougat“ 7.1 operacinę sistemą. Šiuos telefonus gamins HTC

Nors telefonų pristatymas įvyks spalio 4 dieną, tada juos bus galima tik užsisakyti iš anksto, tai atlikę į savo rankas juos gautumėte iki spalio 20 dienos. Spekuliuojama, kad šių telefonų kainos prasidės nuo 650 JAV dolerių.

pixel-frontpixel-back

pixel-back3

5 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    HTC Marlin turetu buti afigenas, pats geriausias ne tik is nexus bet ir apskritai is siuo metu rinkoje esanciu ismaniuju. Sailfish sakyciau toks moteriskas.

    • KiNi parašė:

      tai kad nebus jokių Sailfishų ir Marlinų. Pixel ir Pixel XL bus. ir jei spręst iš ęsamų nuotraukų dėl dizaino, tai nieko gero.
      Kiba reiks bandyt laukt 8 galaxio

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Tiesiog dar seniau tie Pixel telefonai turėjo tokius kodinius pavadinimus (Sailfish ir Marlin). Jei neklystu, nelabai telefonu pasauliu domiuosi.

        • KiNi parašė:

          tai žinojau šitą. Tiesiog šiaip prisip…u-kam naudot pasenusius ir dar kodinius pavadinimus (kuriais galbūt ne visi domėjos ir žinojo apie juos) jei yra ęsami ir tikri, būsimi prekyboje 🙂

          • Mindaugas Klumbis parašė:

            Gal ir teisingas požiūris.

            Kas dėl sprendimo iš nuotraukų apie telefoną, tai tikra tiesa. Foto gali atrodyti FUUUU, bet gyvai telefonas visai nieko ir atvirkščiai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.