Nauji „Principled Technologies“ testai, „Ryzen 7 2700X“ pagreitėjo

Praėjusią savaitę dauguma buvo pasipiktinę klaidinančiais „Principled Technologies“ procesorių testais, kuriuos užsakė „Intel“ norėdami parodyti „Core i9-9900K procesoriaus spartą. Pirminiuose testuose i9-9900K savo konkurentą žaidimuose kai kur lenkė net 50 % ir greitai buvo išsiaiškinta dėl ko. Blogiausias dalykas ką padarė „Principled Technologies“ tai atjungė keturis 2700X procesoriaus branduolius, dar buvo naudotas ir prastesnis aušintuvas lyginant su „Intel“ procesoriais. Dėl kilusio pasipiktinimo „Principled Technologies“ pažadėjo viską pertestuoti ir dabar rezultatai visiškai kitokie.

Pagal naujus testus skirtumas tarp „Core i9-9900K“ ir „Ryzen 7 2700X“ nuo maždaug 40 % sumenko iki maždaug 12 %. Kad „Core i9-9900K“ yra spartesnis už 2700X niekam nekilo klausimų, bet dabar matomas tikslus vaizdas. Kita įdomi detalė, kad i9-9900K už 2700X yra maždaug 66 % brangesnis.

Nauji „Principled Technologies“ testai čia.


13 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    kai tokios intel cpu kainos visitek geresnis pasirinkimas lieka razynka.

    • SoTOP parašė:

      Žmonėms, kurie FHD su didelio dažnio monitoriais žaidžia Intel net ir su tokiom kainom lieka pagrindiniu variantu, bet tiems kas turi 60Hz monitorius arba žaidžia QHD ir didesne rezoliucija, tai AMD daug protingiau. Nebent dėl kažkokios priežasties negalės atsinaujinti į 7nm Ryzen’us.

      • mafo parašė:

        Kodėl pagrindinis? Jei nereiklius shooterius kalant su GTX1080, tarkim, skirtumas prie kokių 180 kadrų vidutiniškai būtu koks 15 -20 fps turbūt. Na ok imkim 30 -40 fps, tai ar tau 140 ar 180 fps, skirtumo realiai jokio. Bet kokiu atveju čia lems tavo gebėjimas paspaust pelę tada kada reikia o ne geležis akumuliuos kažkokią galimybę greičiau užfiksuoti tavo paspaudimą nei, kad keičiasi tie fps per sekundę. Manau čia pagrindinis variantas tai galvoje o ne geležyje… visada gi norisi, kad būtu geriau ir visai nesvarbu ar tai pridės realios naudos ar ne. Svarbiausia įsivaizduojama pridėtinė vertė matuojama pasitenkinimu…

      • newdiamond parašė:

        kodel mes visada apie mazumas, kalbam kaip apie dauguma ? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.