Nauji EcoGreen serijos kietieji diskai iš Samsung

Lėtesnių nei 7200 apsukų didelės talpos kietųjų diskų populiarumas nuolat didėja. Jie dažnai atsiduria kompiuteriuose kaip talpyklos didelėms audio ar video įrašų kolekcijoms, kurioms nereikalingas trumpas pasiekties laikas ar maksimalus įmanomas duomenų perdavimo greitis.

Samsung pranešė apie EcoGreen F4 kietųjų diskų seriją, kurioje išvysime 1,5 ir 2 TB 3,5\“ kietuosius diskus, kuriuose 5400 RPM sparta atitinkamai suksis dvi ir trys 667 GB magnetinės plokštelės. Kaupikliai turės po 32 MB spartinančiosios atminties bei 3 Gbps SATA jungtį.

Lyginant su senesne, F3 EcoGreen, serija, naujoji F4EG pasižymi 23 % sumažintomis energijos sąnaudomis. Padidėjęs plokštelių tankis taip pat turėtų padidinti ir maksimalius linijinius įrašymo ir nuskaitymo greičius. Diskai prekyboje pasirodyti turėtų rugsėjo mėnesį. 2 TB versijos kaina sieks 120 JAV dolerių.

5 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Vien dėl 5.4 spartos žadu pirkt 7.2,arba ssd.
    Nervina tas lėtumas ir traškėjimas…. 🙁

  2. -NRJ- parašė:

    nugat – o kas cia stebinancio? kietas diskas sitas kaip ir serijos is kitu gamintoju neskirti spartai, o kuo mazesniam energijos suvartojimui.
    tad tavo komentaro esmes po sia naujiena visai nesuprantu?

  3. nugat parašė:

    -NRJ-
    Kaip ir pats atsakei į tai,ką turėjau galvoje.
    Būtent,ir ko čia nesuprast?
    Negi visiems užtenka tik energijos taupumo,lėtumo… 😉

  4. svedas parašė:

    turiu toki is f3 serijos 1Tb talpos lb saunus dalykelis, mazai vartoja energijos tylus, o spartos skirtumas tarp 7200 nera jau toks lb didelis.

  5. nugat parašė:

    Pažiūrėsim testus.Koks skirtumas.
    Teoriškai tarp f3 ir f4,rašo kaip ir padidės greitis 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.