Kingston HyperX DDR3 moduliai patvirtinti 2,4GHz spartoje

Nepaisant to fakto, kad Intel Nehalem architektūra grįsti centriniai procesoriai oficialiai nepalaiko spartesnės nei 1333MHz DDR3 darbinės atminties, mes galime sutikti rinkoje ne vieną atminties modulių komplektą, kuris bus gerokai virš šios ribos.

Į tai jokio dėmesio nekreipia ir darbinės atminties gamintojas Kingston, kuris oficialiai anonsavo naują 4GB, dviejų kanalų HyperX serijos DDR3 darbinės atminties modulių rinkinį, kuris galės dirbti neįtikėtinu 2,4GHz dažniu. Tvirtinama, kad tai bus sparčiausia darbinė atmintis pasaulyje, o ši jau gavo reikiamą Intel XMP sertifikatą Core i7 procesoriams.

Žinoma, toks dažnis įtakojo palyginti didelius vėlinimo laikus, kurie yra 9-11-9-27-2T, o darbinei atminčiai darbuotis prireiks net 1.65V įtampos. Visgi, visi tie, kurie norės šiuos modulius įsigyti, turės palūkėti antrojo šių metų ketvirčio. Deja, tačiau kaina nepranešama, bet mažos tikėtis nevertėtų. Kol kas vieni iš sparčiausių Corsair 2333MHz Dominator GTX1 modulių kainuoja 200 JAV dolerių už 2GB, kai 4GB, tik 1333MHz moduliai, tekainuoja 105 JAV dolerius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.