Naujoji „Adobe Premiere Pro“ versija bus spartinama OpenCL API

AMD paskelbė pradedanti tamprų bendradarbiavimą su „Adobe Systems": pirmą kartą „Microsoft Windows" paltformai skirta nauja „Adobe Premiere Pro" video redagavimo programos versija bus spartinama aparatiniu OpenCL lygiu. Tai reiškia, kad stipria hetereogeninių skaičiavimų galia pasižymintys AMD APU ir vaizdo plokštės galės apčiuopiamai paspartinti atliekamą darbą su „Adobe Premiere Pro".

Naujoji „Adobe Premiere Pro" versija buvo optimizuota siekiant kuo geriau išnaudoti AMD APU ir GPU stipriąsias savybes, taip pasiūlant itin sklandų, didelį kadrų skaičių siekiantį, video redagavimą darbui su DV/HD ir 4K Ultra HD formatais.

OpenCL API dėka akseleruojamas „Adobe" paketas gebės išnaudoti ne tik AMD APU ir stalinių GPU teikiamą galią, bet ir apčiuopiamai pagreitės dirbant su profesionaliomis „AMD FirePro" vaizdo plokštėmis. Efektais pagražinto video eksportas iš vieno formato į kitą turėtų pagreitėti ~4,3 karto.

Žinant, kad „Adobe Systems" neįdiegė jokių limitacijų, video redagavimo darbus turėtų atlikti greičiau ne tik AMD gaminių savininkai, bet ir „nVidia GeForce" ir „Quadro" šeimininkai, kurių turima aparatinė įranga taip pat palaiko OpenCL API.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.