Naujos ATI Catalyst 9.12 tvarkyklės

Antras pagal dydį lustų gamintojas pasaulyje, kompanija AMD, vakar išleido naujausią ATI Catalyst 9.12 tvarkyklių versiją, kuri yra skirta padėti sparčiau veikti bei lengviau valdyti ATI Radeon šeimų grafinius posistemius.

ATI Catalyst 9.12 tvarkyklių versija praplečia GPU palaikymą ties DirectCompute 10.1 API, taip pat išplečia ir suderinamumą su OpenGL 3.2 API. Žinoma, tvarkyklės siūlo ir padidėjusią spartą naudojant įvairias aplikacijas.

Pasak AMD, naujoji tvarkyklės versija leidžia ATI Radeon HD 5800 ir ATI HD 5700 serijos vaizdo plokštėms 3DMark Vantage teste pasirodyti iki 9% geriau, nei iki šiol. Naudojant vieną vaizdo plokštę iš jau minėtų serijų, žaidimo S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat kadrų per sekundę skaičius taip pat turėtų padidėti iki 6%. Naujoji programinė įranga nuo šiol įgalina ATI Radeon HD 4800 ir HD 4700 serijos vaizdo plokštes, tiek naudojant vieną iš jų, tiek ir daugiau, veikti su DirectCompute 10.1 API, o pilnavertis OpenGL 3.2 palaikymas galimas visose vaizdo plokštėse pradedant Radeon HD 2000 serija.

Parsisiuntimai: Windows 7/Vista 32 bitų versijoms, Windows 7/Vista 64 bitų versijos, Windows XP 32 bitų versijai ir Windows XP 64 bitų versijai.

12 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Na pastaruoju metu negalima skustis ati driveriais.

  2. Ambient parašė:

    kada Saboteur fix\’a isleis? 🙂

  3. dizaika77 parašė:

    Uztat Nvidia su draiveriukais dabar biski grybauja ir manau ne vienam tenka susidurti su tuo, kai Nvidia Control Panel nesusimeta tvarkingai i vista ir win7. Problema issiprendzia tik tuo atveju, kai instaliacijos metu, per Task Manager, servisuose \"uzklauzinam\" nvid-amd64… servisa, tada buna viskas tvarkoje.

  4. dzapie parašė:

    na man nuo 9.8 tvrkykliu visos nenaudojamos, nes grid flickering bug atsiranda, daugiau niekas nepastebejo? galbut yra kazkox sios problemos sprendimo budas dar nezinomas man?

  5. suck4it parašė:

    dizaika77, pasmane viskas veikia puikiai.

  6. pushaz parašė:

    dizaika77 – kitakart prirasyk – bent jau pas mane – neatrodys bent jau kad sneki uz visus,ko negali zinoma daryti,nes pas mane absoliuciai jokiu problemu
    O vat naujos ati 9.12 pora labai nemaloniu staigmenu jau iskrete,viena ju aprase dzapie,turiu lygiai tokia pat

  7. dizaika77 parašė:

    Pushaz tu vel ir visada esi teisus, manydamas uz visus, juokingas tu 🙂 tik sakau, kad ne vienam tenka susidurti, skaityk forumus, labaiua domekis, bent jau man ir su senesnem vga kaip nuo 7 serijos buna tokiu variantu, kad nesusimeta tvarkingai, as jau kiek pats tvarkiau konpus, kas treciam taip buna, ypac su paskutinem naujom tvarkyklem. Dabar Ati pasitaise, jie sanuoliai

  8. suck4it parašė:

    Cia zinai draiveriai ne gpu paims isleis nauja ir sutvarkys.. Cia problemos nematau..

  9. dzapie parašė:

    esme, kad 9.8 puikiai dirba, o naujesni visi buggina, jau 4 men laukiu kol isleis ir sutvarkys, bet taip ir stovi 🙂

  10. Deft parašė:

    Nzn atsinaujinu kiekvienu isleidimu, neturiu jokiu problemu nė su viena iš paskutinių.

  11. suck4it parašė:

    dzapie, jei tik del vieno grid tai trubut ir netvarkys.

  12. dzapie parašė:

    tai teks sedet su 9.8, nors is tiesu jie ir sparciausi visur..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.