Naujosios konsolės CoD:Ghosts apdoros skirtingose rezoliucijose

„Infinity Ward“ paskelbė ne visai netikėtą žinią: „Call of Duty: Ghosts“ naujos kartos konsolės apdoros skirtingose rezoliucijose. Pasirodo, „Microsoft Xbox One“ įdiegtas grafikos posistemis nėra toks našus, kaip kad jo atitikmuo „Sony PlayStation 4“ konsolėje.

Vykdomasis „Infinity Ward“ kūrėjas Mark Rubin atskleidė, kad „Xbox One“ naująją šaudyklę apdoros 1280 x 720 rezoliucijoje (60 fps) ir konvertuos gautą vaizdą į Full-HD (1920 x 1080). Tuo tarpu „PlayStation 4“ CoD: Ghosts įgimtai perteiks 1920 x 1080 rezoliucijoje, išlaikant tuos pačius 60 fps.

Mark Rubin tikina, kad naujasis FPS hitas atrodo puikiai tiek pasitelkiant „Microsoft“, tiek „Sony“ žaidimų mašinas. Tokiais žodžiais dar teks įsitikinti, mat konvertuoti vaizdai paprastai neatrodo taip gerai, kaip išgaunant įgimtu būdu. Bet kokiu atveju tokia informacija tik dar labiau sustiprino kalbas, kad PS4 aparatiniame lygmenyje turi tam tikrą persvarą.

5 Komentarai

  1. Dephy parašė:

    Absurdo riba kai dar neisleista console neistempia standartines PC 1920-1080 rezoliucijos.. dar svarbu paminet kad tas COD vis dar dirba ant to pacio seno variklio.. kur betkoks 5metu senumo pc istempia vos ne max.

  2. dzapie parašė:

    trumpai drutai, dar neisejo – jau ciulpia.

  3. GK parašė:

    ciulpia nebeent xshit,PS4 vargo nemato ir cia tik pradzia 😀 ir kur paziuri,tai su xshit niekas net nelygina,lygina isskirtinai tik su PS4 😀

  4. zirnis parašė:

    ms su savo shit box visa zaidimu industrija sugadino, per juos turim sustojusi progresa metu metus, tragiskus portus, atimtus zaidimus is PC platformos..

  5. ZeroFM parašė:

    vakar išbandžiau šį game , tai aplinkos (žolė, medžiai , akemnys , žemė it t.t. ) blogiau atrodo nei Far Cry 2 .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.