Netrukus Lietuvoje pasirodys Samsung Genoa

Bendrovė Samsung paskelbė planus šiais metais pasaulyje parduoti net 100 mln. vienetų mobiliųjų telefonų, valdomų lietimui jautriu ekranu, taip beveik padvigubindama praėjusių metų rezultatus. Dalis šių telefonų bus naujieji Samsung Genoa modeliai, kuriais Lietuvoje pirmoji pradės prekiauti telekomunikacijų bendrovė Bitė.

Vasarį Lietuvoje pasirodysiantis Samsung Genoa, valdomas lietimui jautriu ekranu, bus pigiausias šios klasės telefonas rinkoje. Jį išbandę vartotojai akcentuoja labai intuityvų telefono valdymą, išskiria paprastą, bet estetišką įrenginio dizainą.

„Telefono Samsung Genoa gamintojai, kurdami šį įrenginį, taikėsi į kuo didesnį vartotojų ratą. Šis telefonas patiks ir ieškantiems modernaus įrenginio už mažiausią kainą, ir keliantiems aukštus reikalavimus garso ir vaizdo kokybei telefone“, – sakė Šarūnas Chomentauskas, Bitės Produktų vystymo vadovas.

Mėgstantys naršyti ir bendrauti internete Samsung Genoa telefone ras originalią Palringo platformą, kuri leidžia vienu metu bendrauti keliuose pokalbių kanaluose: Google Talk, ICQ ir kituose. Per greitąjį valdiklių meniu galima pasiekti populiariausius socialinius tinklus ir dalinimosi nuotraukomis svetaines: Facebook, Myspace, Flickr, Photobucket, Picasa.

Muzikos mėgėjai su vienu telefono Samsung Genoa įkrovimu galės klausyti muzikos ilgiau nei 25 valandas. Taip pat telefonu galima įrašyti FM radijo transliaciją ir paversti šį įrašą į skambučio toną arba įspėjamą signalą.

Telefonas Samsung Genoa tesveria 92 gramus, turi 1,3 megapikselių vaizdo kamerą, 32 MB vidinę atmintį su galimybe ją išplėsti iki 8GB naudojant microSD kortelę. Įrenginį labai paprasta prijungti prie asmeninio kompiuterio per Bluetooth jungtį arba USB laidu.

9 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Baisus kazkoks nesusipratimas cia, S5230 zymiai geresni parametrai ir nemanau, kad jo kaina skirsis labai.

  2. Crembo parašė:

    1.3 megapikselių kamera? Kas čia, 2005 metai?

  3. svedas parašė:

    o nafig ta kamera kiek kartu per metus naudoji 3 ?

  4. Fostil parašė:

    svedas, tai tada tau kiptik nokia 3310 butu manau jei taip…

  5. egi2x parašė:

    cia turbut tas pats CORBY tik pavadinimas kitas,o ta corby tai kiek spaudinejau tai jis tik zinutem tinkamas rasyt:D

  6. ironvolf parašė:

    Kaip pigaus telefono funkcijos neblogos. Senesniems žmonėms pilnai tokio pakaks. Ir šiaip ne visi turi pinigų brangiems tel, tad pardavimai turėtų būti neblogi

  7. ironvolf parašė:

    O tie kurie komentuoja jog š, jūs įsiskaitykit, jog bus pigiausias. Tai tiek.

  8. jauvedes parašė:

    tai kad jau nuo pirmadienio yra prekyboje kaina 419

  9. PauliusBa parašė:

    Tai kad dar klausimas, kas pigiau – ar touch ekranas, ar klaviatūra. Manau, kad galų gale klaviatūrų telefonuose neliks jokių išvis, kaip kad neliko nespalvotų ekranų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.