Neužilgo po „Ryzen 3000“ procesorių išleidimo sulauksime ir „Radeon Navi“

Iš senesnės informacijos žinome, kad „Radeon Navi“ išleidimas turi įvykti kažkada šiais metais, bet AMD tikslesnės datos vis neatskleidžia. Taip pat mes nežinome, ko tiksliai reikia laukti iš pirmųjų „Navi“ grafikos procesorių, bet labiausiai tikėtina, kad tai bus tiesioginis pakaitalas „Polaris“ architektūrai, kuri varo RX 5X0/4X0 serijos vaizdo plokštes.

Pasak „WCCFTech“, „Radeon Navi“ reikia tikėtis maždaug po mėnesio, kai sulauksime „Ryzen 3000“ procesorių. Kiek dabar žinoma, „Ryzen 3000“ procesoriai bus išleidžiami 2019 metų viduryje, tikriausiai, liepą. Tokiu atveju „Navi“ išleidimas turėtų įvykti rugpjūtį, galimai „Siggraph“ ar „Gamescom 2019“ renginyje. Kadangi „Gamescom 2019“ yra tiesiogiai žaidėjams skirtas renginys, didžiausia tikimybė „Navi“ sulaukti yra būtent ten. „Gamescom 2019“ vyks rugpjūčio 20-24 dienomis.

Tikimasi, kad „Navi“ bus šviežias oro gurkšnis AMD grafikos architektūroje. GCN architektūra su mumis yra nuo 2012 metų ir sulaukia tik kosmetinių atnaujinimų, „Navi“ galėtų tapti revoliucija, ar tai AMD pavyks padaryti pažiūrėsime kai pasirodys realūs produktai.

4 Komentarai

  1. Lets Do parašė:

    Sveiki, bet kaip čia yra, kad nerandu ryzen AM4 MB su SLI? Gal kiti gamintojai turi? Ar čia ryzenas tiesiog nedraugauja?

  2. svabas parašė:

    neužilgo, ne už kalnų ir čipelės

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.