„Nintendo Wii U“ pasirodys jau lapkritį

Vakar per prezentaciją JAV, Niujorko mieste kompanija "Nintendo" patvirtino, kad jos naujos kartos žaidimų kompiuteris pasirodys jau lapkričio mėnesį. Ankščiausiai jo sulauks, kiek keista, ne japonai, tačiau JAV gyventojai – lapkričio 18 dieną. Kiek vėliau europiečiai.

Per prezentacija buvo patvirtinta viskas – galimos pakuotės, pasirodymo datos, žaidimai, kainos. Kalbant apie patį "Nintendo Wii U", jis bus galimas dvejose pakuotėse. Štai įprastinė pakuotė už Atlanto kainuos 300 JAV dolerių, tuo tarpu "Deluxe" versija – 350 JAV dolerių.

Įprastinė pakuotė turės "Nintendo Wii U" žaidimų kompiuterį su 8 GB atmintimi, vieną "Wii U GamePad" valdymo pultą, AC adapterį bei HDMI kabelį. "Deluxe" versijoje Wii U žaidimų kompiuteris pasižymės jau 32 GB talpa, kaip ir dėklais žaidimų kompiuteriui bei pulteliui.

"Nintendo Wii U" Europoje pasirodys kiek vėliau – lapkričio 30 dieną. Mūsų regione versijos vadinsis „Basic“ bei „Premium“ vardais, kiek kitaip, nei JAV. Kainos, deja, nebuvo nurodytas. Tai neva nuspręs mažmenininkai. Japonija, tuo tarpu, "Wii U" gaus tik gruodžio 8 dieną.

Kalbant apie žaidimus, jų starto metu daug nebus. Taip, kalbama apie specialiai pritaikytą "Mario" visatos žaidimą, kai kam galbūt girdėtą antrąją "Bayonetta" dalį ir "Lego City Underwold" žaidimą. Visgi "Wii U" kiek vėliau turės ir įprastinių žaidimų, kurie pasirodys ir "Xbox 360" bei "PlayStation 3" žaidimų kompiuteriams. Mes turime omenyje "Call of Duty: Black Ops 2", "Darksiders 2", "Batman: Arkham City" ir "Assassin's Creed III."

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.