Nokia N8 Didžiojoje Britanijoje pasirodys spalio 15 dieną

Daugiausiai mobiliųjų telefonų parduodanti kompanija Nokia šią savaitę pranešė, kad Didžiojoje Britanijoje jos artėjantį flagmaną N8 vartotojai galės iš oficialios internetinės parduotuvės nusipirkti jau spalio 15 dieną, kitą penktadienį.

Tiesa, jei Didžiojoje Britanijoje gyvenantys piliečiai visgi nenorės pirkti telefono internetu iš oficialios internetinės parduotuvės, jie tai galės padaryti bet kuriame didesniame salone lygiai už savaitės, spalio 22 dieną. Šią datą britų salose telefonas turėtų pasirodyti lentynose.

Kaip žinia, Nokia N8 yra, kaip teigia komapanija, paskutinis flagmanas su kuriuo kompanija pateiks Symbian operacinę sistemą. Nokia N8 taip pat yra pirmasis telefonas, kuris leis išbandyti naująją Symbian^3 operacinės sistemos versiją, o Didžiojoje Britanijoje kainuos 430 svarų.

4 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Jei ekranas butu 3.7coliu, tai idealus aparatas butu. Foto kokybe is ties ispudinga(deka hyperX moderio) http://hyperx.garrettcullum.com/1/05102010063.jpg
    Kas keisciausia, kad nokia paliko tokia prasta kokybe fotoaparato, del ko ir pilnas intikas purvu ant sito tlf, nors uztenka keliu modu firmwareui ir kokybe x kartu pagereja.

  2. SB parašė:

    Nokia N8 nepirkčiau dėl Symbian.

  3. Fostil parašė:

    SB, o kiek realiai tu naudoji papildomu irasytu programu savajame hero(jei neklystu)? 3? 4 programas? Nebent megsti zaist zaidimus, tai gal ir daugiau tada bus.
    Man asmeniskai svarbiausia yra multimedija, tai yra foto, video ziurejimas, interneto narsymas pagrinde, na ir gps. Zaidimu per metus nesu prazaides ilgiau nei 1h bendrai sudejus.

  4. SB parašė:

    Fostil>Telefoniniai žaidimai ne man. Tam yra mano turimi Xbox 360 bei PlayStation 3. Kad ir kaip būtų keista, telefonas man yra darbo įrankis, tad tikrai planuoju įsigyti 5 colių planšetą ateityje, kai pasirodys Android 3.0. Savajame HTC Hero kiekvieną savaitę panaudoju apie 15 papildomų programų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.