Nutekėjo RTX 3080 radiatoriaus nuotrauka

Pastarosiomis dienomis pasipylė daug informacijos apie gamyklinio dizaino RTX 3080 vaizdo plokštę, o daugiausiai kalba sukasi apie aušintuvą, kuris yra labai neįprastas. Gandų lygmenyje kalbama, kad šis aušinimo sprendimas kainuoja apie 150 USD, bet kaina atrodo per didelė net žiūrint į tokį keistą radiatorių.

Dabar nutekėjo vien RTX 3080 radiatoriaus nuotrauka. Jo neslepia gaubtas ar kitos plastmasės. Kiek matosi iš nuotraukos, radiatorius turi bent keturis masyvius karščio vamzdelius ir didelį pagrindinį aušinimo bloką. Antrinis radiatoriaus blokas yra fiziškai sujungtas su pirmine dalimi, tad jų atskirti negalėsime. Ant išskirtinio dizaino radiatoriaus montuojami du ventiliatoriai iš skirtingų pusių. Tai užtikrins pastovesnį oro srautą nepaisant vaizdo plokštės padėties sistemoje.

Randantis tiek daug gandų ir nuotraukų apie RTX 3080 būtų labai keista, jei ateinančios kartos „Fouders Edition“ vaizdo plokštės atrodytų kitaip. Suprantama, NVIDIA partneriai pasiūlys savo modelius su įprastu aušinimu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.