Nutekėjo RTX 4090 (Ti) radiatoriaus nuotraukos

NVIDIA su RTX 40 serija išlaikys panašų dizainą, kaip RTX 30 serijos, kai kalbama apie „Founders Edition“ modelius. Naujose nuotraukose, kurios buvo paviešintos „Chiphell“ forumuose, tariamai matoma RTX 4090 (Ti) radiatorius. Šiose nuotraukose matyti beveik identiškas aušinimo sprendimas kaip RTX 3090 Ti FE vaizdo plokštės. Panašu, kad aušintuvo pagrindas, kuris liečiasi su grafikos procesoriumi ir atmintimi, atnaujintas į didelį bloką. Taip norima padidinti aušinimo efektyvumą.

Darant prielaidą, kad šios nuotraukos tikros, NVIDIA išlaikytų savo dviejų ašių ventiliatorių dizainą, kai du ventiliatoriai nukreipti dviem skirtingomis kryptimis. Vos pažvelgus galima pastebėti, kad RTX 4090 (Ti) radiatorius turi daugiau briaunų nei RTX 3090 Ti aušintuvas. RTX 4090 radiatorius būtų gana panašus į RTX 3090 Ti pagal dizainą ir tai, reiškia kad „Founders Edition“ išlaikys V formos montažinės plokštės išdėstymą.

Be to, tarp pasidalytų nuotraukų buvo ir RTX 4090 Ti rėmelio nuotraukos. Dėl šio nutekėjimo pobūdžio, t. y. labai prastos raiškos originalių nuotraukų, negalima būti tikriems, ar tai tikrai tikros nuotraukos, ar veikiau „Photoshop“ darbelis.

Reikėtų atkreipti dėmesį, kad labai panašus nutekėjimas „Chiphell“ įvyko beveik lygiai prieš 2 metus, likus vos 3 mėnesiams iki „GeForce RTX 3080“ anonso. Šioje vietoje galima susimąstyti, kodėl „GeForce“ naujos kartos aušinimas visuomet pasirodo Kinijos forumuose dar prieš pasirodymą.

Remiantis naujausiais gandais, RTX 40 serijos anonso galima tikėtis jau liepos viduryje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.