„nVidia“ bando pakelti „GeForce Experience“ populiarumą, siūlo žaidimą dovanų

„nVidia“ pradėjo naują iniciatyvą, kurios tikslas išpopuliarinti „GeForce Experience“ programėlę. Kad tai pasiektų kompanija pasiruošusi dalinti „Shadow Warrior 2“ žaidimo kodus, kurių bendra vertė siekia net 50 tūkst.  JAV dolerių.

Norint gauti žaidimą reikia tik užregistruoti savo paskyrą „nVidia“ tinklapyje, parsisiųsti naujausią „GeForce Experience“ programėlės versiją ir prisijungti. Bet to bus negana, jums reikės ir šiek tiek sėkmės, nes žaidimų kodai bus dovanojami atsitiktiniu būdu.

Jei jau naudojate „GeForce Experience“ programėlę nenusiminkite, kad jūs negalite dalyvauti šioje akcijoje. Šis pasiūlymas galioja ir seniems naudotojams. Jums reikia tik turėti naujausią „GeForce Experience“ programėlės versiją, prisijungti prie jos ir laikyti sukryžiavus pirštus, kad žaidimą gautumėte būtent jūs.

Sėkmės loterijoje!

shadow-warrior-2

3 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    As tai parsisiunciu tik nvidia tvarkykles ir irasau tik draiverius ir physix versija, viskas:)

  2. samanius1124 parašė:

    na o as tai zaidima parsisiunciau linkomanijashop, ir expyrensa instaliuoju tik del patogaus vaizdo irasinejimo kai prireikia, tik atjungiu servisa (nepamenu dabar), kad nelystu i akis su savo nauja versija ir registracijom

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.