„NVIDIA Broadcast“ dabar gali pakeisti akių žvilgsnį

Turinio kūrėjai dabar galės skaityti scenarijus, o NVIDIA technologija užtikrins, kad jie žiūrėtų į kamerą. „Eye Contact“ efektas buvo įdiegtas į „Broadcast software stack“ – specialų įrankių rinkinį, skirtą žmonėms, kurie įrašinėja savo vaizdo įrašus.

Ši technologija ne tik kontroliuos, kur žiūri kalbėtojas, bet ir kopijuos akių spalvą bei užtikrins, kad jis mirksėtų. Programa tai darys automatiškai įrašymo metu ir darys tai pakankamai sklandžiai, kad žiūrovai to nepastebėtų.

„Eye Control“ turėtų rasti pritaikymą tarp kalbėtojų ir turinio kūrėjų, kurie įrašinėja save skaitydami scenarijų. Darbo pokalbis su ant sienos užklijuotais užrašais arba mokinių mokymas žaidžiant žaidimą kitame ekrane taip pat neturėtų kelti problemų.

Technologiją pademonstravo Gerardo Delgado (NVIDIA studijos produktų serijos vadovas), tačiau yra dar geresnė „The Verge“ redaktoriaus Mitchel Clark demonstracija, kurioje yra daug daugiau judesių.

Tokia technologija – tai tik žvilgsnis į tai, kas dar laukia besiformuojančioje gilaus vaizdo įrašų padirbinėjimo srityje. Mokslininkai ir entuziastai jau rado būdą, kaip visiškai pakeisti savo išvaizdą ir balsą, dažnai apsimesdami įžymybėmis. Tokiu atveju reikalingas dirbtinio intelekto modelio mokymas. Šiuo atveju NVIDIA išmoko savo dirbtinio intelekto modelį imituoti „milijonus akių spalvų ir apšvietimo derinių“.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.