„nVidia“: dar daug laiko iki sekančios kartos vaizdo plokščių

Prieš „Computex“ parodą vykusioje uždaroje „nVidia“ spaudos konferencijoje kompanijos generalinio direktoriaus buvo iškart paklausta: kada gi mes sulauksime sekančios kartos „GeForce“ vaizdo plokščių? Jensen Huang tikrai nepasimetė išgirdęs tokį klausimą ir viską bandė nuleisti juokais, bet paprašius duoti bent užuominą, buvo atsakyta, kad to greitu metu nebus. Sunku pasakyti, koks tai laiko tarpas, bet visi tiki, kad tai turi įvykti šiemet, galimai net vasarą ar jos pabaigoje.

Jensen Huang visus susirinkusius žurnalistus patikino, kad jie bus tikrai pakviesti į „GeForce“ vaizdo plokščių išleidimo spaudos konferenciją, bet tai neįvyks labai greitai. Vykusios spaudos konferencijos metu pats Jensen Huang dalino užkandžius visiems susirinkusiems, bet visi mieliau būtų gavę naujų vaizdo plokščių išleidimo datą.

8 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Viskas yra labai paprasta – jeigu vasara neišleidžia naujų dabartiniu 12nm procesu paremtų plokščių, tai leisti jas metų gale būtų išvis nesuprantama, nes tada jau 7nm bus visai netoli. Tai arba kažką greitai arba dar labai labai ilgai reiks laukti. Aš visgi manau, kad šia vasara turėtų paleisti.

  2. BC00 parašė:

    Nu va kaip pigiai visus užkišo – užkandžiais 😀

  3. Povilas parašė:

    Gal trolina 😀 tikekimes kazka per computex vistiek pasakys 🙂

  4. newdiamond parašė:

    O jeigu nepristatys, nauju ploksciu… kas bus ? panasiai kaip po ebolos viruso ? 😀
    Kazkaip jau nusibodo tas..nvidia bus ar nebus…
    Nu taigi turite visa Titan ir 1080Ti tai ko dar reikia ? 😀

    • mafo parašė:

      Reikia info apie naują geležį, kad nagų nenusigraužti sužinojus jog GTX 1170 kainuojantis kokius 500 eurolitų galingesnis už dabartinį 1k 1080 Ti 😀

    • BC00 parašė:

      >60 fps ant 4K, nes patys žaidėjai su tais naujais LCD prakeiks nV. Žiūrės taip išputę akis, kad nė velnio sklandžiai nesisuka ten niekas. BFGD (Big Format Gaming Display) taps Big Fucking Gaming Dream 😀
      nV65

  5. Minde parašė:

    tai suprantama, taip jie didina (bent nemazina) dabartiniu vaizdo ploksciu pardavimu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.