„nVidia“ išleidžia „GeForce 368.81 WHQL“ tvarkykles

„nVidia“ pristato tvarkykles, kurių pilnas pavadinimas gan ilgas: „GeForce 368.81 WHQL Virtual Reality Game Ready Drivers“. Panašu, kad tiek viena, tiek kita stovykla nebejaučia saiko kurdami griozdiškus tvarkyklių pavadinimus.

Kaip jau praneša pats tvarkyklių užrašas, jos skirtos virtualiai realybei. Su jomis išsprendžiama „Pascal“ vaizdo plokščių DisplayPort problema, kuri neleisdavo prijungti „HTC Vive“ virtualios realybės akinių prie šios vaizdo išvesties. Be to mėgaujantis virtualia realybe „Pascal“ vaizdo plokštės visada veikdavo baziniu dažniu, taip būdavo prarandama daug spartos.

Su šiomis tvarkyklėmis taip pat gausime „Ansel“ palaikymą. Tai įrankis, skirtas užfiksuoti jūsų žaidimo sesijų nuotraukas 360 laipsnių kampu.

Tvarkyklės dar pasiūlys optimizacijas virtualios realybės aplikacijoms: „VR Funhouse“, „Everest VR“, „Raw Data“, „Obduction“ ir „The Assembly“.

GeForce 368.81 WHQL Virtual Reality Game Ready Drivers“ tvarkykles galite parsisiųsti pasinaudoję „GeForce Experience“ programėle.

48e

28 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Tegul pirma vulkan palaikymą ant doom sutvarko, tada su ta vr užsiima 🙂

    • vacoum parašė:

      keistuolis tu 😉 . Tai neveikia tau zaidimai and vulkan, ar ten ziauriai mazi fps ? Strigineja ? As Nvidios vietoje irgi taip daryciau. Vulkan gal but strateginis zingsnis atsiplesti nuo drtx ir microsofto, bet nei pajamu dabar is jo nei nieko. AMD bent reklama kazkokia su Vulkan pasidaro. O virtualus realumas tai nauja pinigu nisa. Ir beje tikrai labai labai perspektyvi, manau neuzilgo ji generuos didesnes pajamas negu paprasti zaidimai.

  2. vacoum parašė:

    noreciau isbandyti „HTC Vive“, nes O.R. tai padarytas visiskai mazagalviams.

    • IFeelYou parašė:

      Kuo blogai O.R.? Aš irgi tarp jų renkuosi.

      • vacoum parašė:

        mano galvai ziauriai ziauriai per mazas. Tada pagalvojau, gal cia mano galva didele,pagooglinau, daug atsiliepimu , tikrai labai daug, kad skirtas mazoms gavloms.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Kiniečiai kūrė matyt ant savo mažų galvų matavo. Kaip ir dauguma drabužių parduotvėj, pasimatuoji ir nesupranti ant kokių žmonių pasiūta 😀

          • vacoum parašė:

            na mano galva isties didesne negu vidutine. Tik nustebino, kad tie dirzeliai padaryti gaidiskai, mazai didinasi. Ir dar bajeris ,kaip ir su akiniais nuo saules, kad ne visi akiniai fiziskai patogiai gula , tai cia tas pats, man nepatogiai tas daiktas „limpa“ prie veido.
            O siaip V.R. yra super daiktas, tik galvos svaigima kaip nors isspresti reiktu. Manau cia tikrai ateitis ir tai kas skatins spartesni grafikos apdorojima, nes jei paprastuose zaidimuose jau daugiau maziau pakankama grafika, tai V.R. niekad jos nebus per daug.

            Ir dar, su virtualia realybe manau ateity zais/naudos beveik visi, net namu seimininkos muilo operas ziures verkdamos 🙂

            • neblogai parašė:

              Vakar žiūrėjau Hardcore Henry- jau per pirmą valandą tas dairymasis pirmu asmeniu atsibodo ir norėjosi grįžti prie režisieriaus kokybiškai pateikiamo vaizdo. Be to- šalmas nepatogu- reikia visiškai pasinerti. Manau VR bus puiku virtualiems pasauliams/patirtims, bet papildyta tikrovė patogiau- lengvai tiks pateikti informacijai, reklamai, socialiniams tinklams, o ir kaip pramoga jau pasiteisina su pokemonais.

              • vacoum parašė:

                manau tai ne tas pats. Realiai per ta filma tai nei pirmu asmeniu nei treciu. O virtuali realybe nebutinai reiskia, kad tu ziuresi pirmu asmeniu, o gali reiksti, kad tu busi salia.

                Cia kaip isivaizdavimui: dar tikresnis 3D, tiesiog tas 3d ne metra ar du is uz ekrana issigaugia, o apgaubia tave visa.
                Nes tas kino teatre 3D, tai net ne 3D, didzioji dalis erdviniu efektu su kompu padaryta. Ka teko multika specialu ziureti, va ten jautiesi kitoje erdveje, kai atrodo ranka snaiges gali pasiekti, o kine, jei koks peiles pro sali karta praskrenda, tai jau buna filmo vinis.

  3. GK parašė:

    taip.0,01% atveju pigiau Lietuvoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.