„nVidia Quadro P6000“ sparta žaidimuose

„nVidia Quadro P6000“ grafikos spartintuvas nėra skirtas žaidėjams, o orientuotas į profesionalus. Bet tai „HotHardware“ nesutrukdė padaryti žaidimų spartos testų ir todėl mes visi galime pamatyti kokią spartą gali demonstruoti pilnai įgalintas GP102 lustas.

Paprastiems kompiuterių naudotojams kol kas prieinama tik viena vaizdo plokštė su GP102 lustu – „GeForce GTX Titan X“ (Pascal). Šis produktas gavo kiek apkarpytą lustą, jam nurėžti 256 CUDA branduoliai, paliekant 3584 CUDA branduolius. „nVidia Quadro P6000“ turi pilnai įgalintą grafikos procesorių su visais 3840 CUDA branduoliais. P600 taip pat turi ir daugiau darbinės atminties, net 24 GB, bet  iš to žaidimuose menka nauda.

„HotHardware“ apžvalgoje didžiausias dėmesys skiriamas ne žaidimams, bet įvairiems skaičiavimams ir tai savaime suprantama, nes „Quadro“ serija tam ir skirta.

Bet mes pažvelgsime tik į žaidimų spartą, tiesą pasakius, vieno. „Hitman“ žaidimas „nVidia Quadro P6000“ nekelia didesnių problemų net 4K raiška, o Titan X lenkiamas 17 %.

Visą „HotHardware“ apžvalgą rasite čia.

  

7 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Koloniukas jau 4x užsisakė. Laukiam benchmarkų 🙂

  2. koloniukas parašė:

    1080 ti galėtų būti tokia sparta, nors tada šuolis pasijaustu ir kaina logiškesnė. IFeelYou nu jau nelaikyk manęs jau tokiu…. 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.