NVIDIA turi naują TITAN RTX prototipą, bet neaišku ar jį kada nors išleis

Panašu, kad NVIDIA svarsto galimybę išleisti aukščiausios klasės žaidimų modelį, priklausantį TITAN serijai. Jau kurį laiką nematėme naujos TITAN serijos vaizdo plokštės, nes bendrovė daugiausia dėmesio skiria „GeForce“ produktams.

Šiuo metu nesitikima, kad artimiausiu metu debiutuos pilnas AD102 grafikos procesorius RTX 40 serijoje. Beveik neabejotinai kada nors pasirodys RTX 4090 Ti modelis, tačiau šis gandas rodo, kad NVIDIA lygiai taip pat ant šio būsimo produkto galėtų uždėti TITAN ženkliuką ir dar labiau padidinti kainą.

Teigiama, kad NVIDIA šiuo metu laboratorijoje turi veikiančius prototipus ir jie tikrai atrodo kaip baigtas produktas. Kad tai patvirtintų, MLID dalijasi viena stipriai redaguota vaizdo plokštės nuotrauka, o likusios yra pagal kitas nuotraukas sukurtos vizualizacijos. Galime pastebėti dvi 16 kontaktų maitinimo jungtys, o tai reiškia, kad vaizdo plokštės TDP būtų tikrai didelis. Apie didelį TDP byloja ir keturis lizdus užimantis aušinimas.

Ankstesni gandai sakė, kad NVIDIA planavo AD102-450 pagrindu sukurtą modelį su 18176 CUDA branduoliais ir 48 GB GDDR6X atminties. Dabar teigiama, kad ši vaizdo plokštės gali turėti net 24 Gb/s atminties modulius, kurie 14 % padidintų duomenų pralaidumą, palyginti su RTX 4090.

Šis TITAN prototipas neturi išleidimo datos, taip pat nesitikima, kad jis bus išleistas artimiausiu metu. Šiame gande tik teigiama, kad NVIDIA laboratorijose turi prototipą, paruoštą tam atvejui, jei jo kada nors prireiktų.

9 Komentarai

  1. zaibas parašė:

    Nu gabaritai tai „įspūdingi“ manau tuoj ateis laikas, kai ne į motininę plokštę dėsim CPU,RAM,GPU ir t.t, o į GPU dėsim viską cpu, ram ir t.t

  2. Maariux parašė:

    Nvidia save pristabdė, tik 4 slotai.
    Jei čia ne AI ar kitas renderis, ir vis dėlto paleistų, taupyti galite pradėti jau nuo pernai.

  3. SoTOP parašė:

    Spėčiau kad čia photoshop padirbėta.

  4. adex parašė:

    Tuoj ir trifazio ivado reikes, o psu kaip kompo deze dydzio salia stoves 😀

  5. vycius9 parašė:

    https://ibb.co/tYQw4y8
    naujas VGA standartas „plyta“ stilius

  6. newdiamond parašė:

    Mano mama senesniais laikais ieskodavo sunkaus daikto raugintiems kopustams prislegti….
    pats tas butu

  7. Raijmiss parašė:

    Kaip manote, kada atsiras sertifikatai ar tai kažkoks žymėjimas kad dėžė pvz talpina 4080 vga?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.