„Nvidia“ aštuntos kartos vaizdo plokščių tikriausiai neišvysime

 Panašu, kad gandai apie devintos serijos „Nvidia“ vaizdo plokštes visgi pradeda materilizuotis, tą mums patvirtina interneto platybėse atsiradę ekranvaizdżiai su „Nvidia“ ruošiamų produktų pavadinimais. „Nvidia“ ruošiasi praleisti aštuntą savo grafikos procesorių kartą, o vietoj taip visų lauktos GTX 880, kuri daug kam kelia sentimentus, iš karto bus pasiūlytos GTX 980 ir GTX 970 pavadinimą turinčios vaizdo plokštės. 

Apie pačias vaizdo plokštes žinoma tikrai ne daug, naujiosios GTX 980 ir GTX 970, tikriausiai bus varomos „GM104“ lusto, o atminties buferis bus 4 GB, tiketinas atminties kontrolerio pralaidumas – 256 bit. Kol kas nežinoma tiksli data, kada galetume tikėtis šių naujų produktų, tuo labiau nėra duomenų apie kainą, bet tikrai nesunku atspėti, kad ji bus nemaža.  
 

7 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Perdaug 0 uzdejei pavadinimuose 🙂 laukiam rugsejo 18d gal ten kanors apie naujas vga pasakys, jau noretus savo r9 290 leist i pencija 🙂

  2. Katonas parašė:

    Nu velnias su tabletu dejau sita bandomaji straipsni ir tai suvargau ir galvojau, kad klaidu privelsiu taip ir nutiko, aciu uz pataisyma.

  3. daniukas21 parašė:

    spartos neisku koks prieaugis bus, bet kainos tai tikrai zenklus bus.

  4. Jordan parašė:

    Teoriskai turetu kaina buti kaip gtx780, o performace keliais % mazesnis uz gtx780ti. Juk 28nm bus. Kai paleis 20nm vga tada ir sparta isaugs.

  5. Jordan parašė:

    Na va kaip ir sakiau. Gtx980 bus lygu gtx780+redbull 😀 Neaisku tik kaip ocinsis, jei taip kaip gtx750ti, tada bus galima ir gtx 780ti varianta palikt uz nugaros.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.