nVidia (ne)braukia PhysX apribojimus

Interneto erdvėje pasirodė informacija, kad kompanija nVidia neva pašalino apribojimą GeForce vaizdo plokštėms apdoroti PhysX, kai su jomis kartu veikia AMD Radeon grafinis posistemis. Naujausiose tvarkyklėse buvo pastebėtas šis pakeitimas.

Naujausia tvarkyklių versija, kurios žymėjimas yra 257.15, vis dar yra užstrigusi bandomojoje versijoje, o faktas, kad jūs galite naudoti galingą AMD Radeon vaizdo plokštę bei įsigyti nebrangią nVidia GeForce vaizdo plokštę PhysX apdorojimui, atrodo išties patraukliai. Tačiau ar viskas yra taip gražu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio?

Gerai žinomas technikos portalas AnandTech rašo, jog galimybė tokiose sistemose naudoti PhysX yra tiesiog bandomųjų tvarkyklių klaida ir jokia nauja ypatybė. Tai reiškia, jog šis dalykas yra vienkartinis apribojimo pašalinimas ir su pilna tvarkyklių versija nebus pateikiamas.

5 Komentarai

  1. zhaltees parašė:

    Tuoj evrosojūzas ateis ir pasakys kad taip visada ir turi būt :))

  2. Metanabol parašė:

    ir teisingai… Būčiau už, kad ar baudą kokią šiaip, iš lempos, užmokėtų ir bankrutuotų galutinai tas nvidia… Jau pabodo tie jų šiluminių elektrinių blokai kompiuteryje, iš apple paimta mada viską parduoti brangiau nei AMD (nors sparta ta pati, mažesnis tpd ir t.t. t.t.)… Dabar su tuo mirštančiu Physx, kuris niekam neįdomus ir nenaudingas (dėl poros spalvų effektų žaidime, manau apgailėtina yra…)…

  3. simple parašė:

    \"Physx… …dėl poros spalvų effektų žaidime, manau apgailėtina yra\" – Tavo žinios tai tikrai yra apgailėtinos 🙂

  4. Metanabol parašė:

    Nu o man vienodai žydi sodai, ar tą physx bus ar ne, ar mano žinios apgailėtinos ar ne, vistiek juk čia tik dvesiantis nereikalingas, monopolijos pagrįstas, š***s.. Tikriausiai jau ant fanbojaus \"užsiroviau\"… Tuo pačiu palinkėsiu apsiverkti, kai physx nebeliks.. sekmės gyvenime

  5. simple parašė:

    Net nežinai kas tai yra, bet rėki, kad šūdas. Klounas 🙂 Ir joks aš fanbojus, paties kompas žaliai raudonas (AMD CPU+ATI VGA) ir juom patenkintas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.